Lifestyle

Μικαέλα Φωτιάδη: Έδωσα κι εγώ ξύλο, γι’ αυτό τις έφαγα τόσο πολύ μετά

Μικαέλα Φωτιάδη: Έδωσα κι εγώ ξύλο, γι’ αυτό τις έφαγα τόσο πολύ μετά

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@mikaelafotiadi.mamamika)

«Δεν φοβάμαι τίποτα, απλά πονάω πολύ αυτή τη στιγμή στο κεφάλι μου, ζαλίζομαι», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη

Η Μικαέλα Φωτιάδη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε μέσω Instagram story. Το μοντέλο, ανέβασε φωτογραφίες της με αίματα στο πρόσωπο και έγραψε ότι κάποιος έστειλε ανθρώπους να τη χτυπήσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Mikaela Eleni Fotiadi (@mikaelafotiadi.mamamika)

Μετά τη δημοσίευσή της, η πρώην παίκτρια δεν ήθελε να δώσει λεπτομέρειες στις εκπομπές που την πλησίασαν. Παρόλα αυτά, την επομένη, η Μικαέλα Φωτιάδη έκανε δηλώσεις στο «Super Κατερίνα».

Η πρώην Σταρ Ελλάς είπε: «Δεν είμαι καλά, πονάει το κεφάλι μου, κάποιος με χτύπησε. Δεν κατάλαβα καν ακριβώς τι συνέβη. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εγώ προσπάθησα να αντισταθώ, χτύπησα πολύ. Ένα άτομο με χτύπησε. Ήμουν μόνη μου. Κάποιος μου επιτέθηκε. Δεν φοβήθηκα για αυτό και αντέδρασα. Και μετά απλά σκέφτηκα ότι κάτσε, δεν ξέρεις ποιος είναι, ένας άγνωστος άνθρωπος, άστον μην έχει… Ήταν πολύ επιθετικός».

Αφού δέχτηκε ερωτήσεις από τους ανθρώπους που την ακολουθούν και οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης, η Μικαέλα Φωτιάδη επανήλθε με νέο story, ποζάροντας χαμογελαστή και έγραψε: «Κανείς δεν με “σακατεύει” εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Πώς της επιτέθηκαν στο Κολωνάκι

Το μοντέλο περιέγραψε στo Τ-Live, η Μικαέλα Φωτιάδη την επίθεση που δέχτηκε, λέγοντας: «Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα και κάποιος μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά. Πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί να ήταν κάποιος που έχει τρελαθεί που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον. Ήμουν σε μια σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή, που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα να με παρακολουθούν. Κάποιος με παρακολουθεί ακόμα κι έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμα, έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα το περιστατικό και στον ύπνο μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments