Lifestyle

Κώστας Κοκκινάκης: Χωρισμός βόμβα από τη Χριστίνα Κανελλοπούλου μετά από 6 χρόνια

Κώστας Κοκκινάκης: Χωρισμός βόμβα από τη Χριστίνα Κανελλοπούλου μετά από 6 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/nektarios_skamnakis

Ελέυθερος ξανά ο πολίστας

Δρόμους χωριστούς αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου. Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και έξι χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Kostas Kokkinakis (@kostaskok4)

Ο χωρισμός του Κώστα Κοκκινάκη από την Χριστίνα Κανελλοπούλου αποκαλύφθηκε από δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη.

Εδώ και καιρό, η σχέση του πρώην διεθνή πολίστα και του γνωστού μοντέλου περνούσε κρίση. Ο χωρισμός επήλθε πριν από λίγο καιρό.

Η απόφαση να χωρίσουν ήταν κοινή και δεν υπήρξε ένταση μεταξύ τους ούτε και κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Τόσο ο Κώστας Κοκκινάκης όσο και η Χριστίνα Κανελλοπούλου αποφάσισαν ότι η σχέση τους έκανε τον κύκλο της και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαφορετικά μονοπάτια.

Κώστας Κοκκινάκης: Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου

Ο Κώστας Κοκκινάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο «MEGA Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την σύντροφό του, Χριστίνα, και το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

«Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί.

Σε λίγο καιρό θα γίνω… πάππους», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης.

«Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει.

Εάν η κόρη μου, μου έφερνε ένα σύντροφο που είχαν διαφορά ηλικίας μπορεί στην αρχή να μην μου άρεσε», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Τέλος, ο Κώστας Κοκκινάκης ανέφερε ότι έχει μία γουρουνίτσα 350 κιλών στο σπίτι που την φωνάζουν «πανσέτα», ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η φετινή χρονιά να είναι η τελευταία του στον αθλητισμό, ωστόσο θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments