Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Τραγούδησε και χόρεψε με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Το ντουέτο τους στην πίστα

Έλλη Κοκκίνου: Τραγούδησε και χόρεψε με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Το ντουέτο τους στην πίστα

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Elli Kokkinou

Ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο με το κέφι τους

Η Έλλη Κοκκίνου επέλεξε για τη διασκέδασή της, το κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, την οποία συνάντησε και στο καμαρίνι της, αλλά και στην πίστα.

Η Νατάσα Θειδωρίδου ανέβασε TikTok βίντεο στο προφίλ της, από τη συνάντηση που είχαν στο καμαρίνι. «Παιδιά ήρθα να τραγουδήσω και έτσι όπως περνούσα, ποια είδα;» είπε και έδειξε την τραουδίστρια.

«Άνοιξα την πόρτα και μπήκα» είπε γελώντας η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fans of Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou_fanpage)

Αργότερα, η Νατάσα Θεοδωρίδου κάλεσε στην πίστα την Έλλη Κοκκίνου και είπαν μαζί το «Τι της έχεις βρει» έχοντας πολλές στιγμές που διέκοπταν το τραγούδι επειδή ξεσπούσαν σε γέλια, η μία με την άλλη. Θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού απαθανάτισαν τις δύο τραγουδίστριες με τα κινητά τηλέφωνά τους και ανάρτησαν τα βίντεο στα social media.

Στην πορεία της βραδιάς, είπαν κι άλλα τραγούδια Έλλης Κοκκίνου από το παρελθόν, όπως το «Μασάι» και το «Κοσμοθεωρία», με τους θαμώνες να τις χειροκροτούν.

Έλλη Κοκκίνου: Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα

H Έλλη Κοκκίνου έδωσε συνέντευξη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο «Μισοτελειωμένη».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη μουσική βιομηχανία σήμερα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω αν ένα τραγούδι θα γίνει σουξέ, γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί. Δεν εξαρτάται μόνο από το αν ένα τραγούδι μυρίζει επιτυχία. Μπορεί να μυρίζει επιτυχία, αλλά να μη γίνει τελικά, για άλλους λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε αν η ίδια έχει «πέσει στα πατώματα» για έναν έρωτα, όπως λέει το τραγούδι της.

«Εννοείται ότι έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα και το έχω παραδεχτεί ξανά. Έχω νιώσει μισοτελειωμένη και όχι μόνο μία φορά, αλλά το καλό είναι ότι ολοκληρώνομαι μετά, περνάει», εξήγησε.

Όσο για τη ζωή της αυτή την περίοδο, δήλωσε: «Προσέχω πάρα πολύ, προσπαθώ για το καλύτερο το δικό μου, στερούμαι πάρα πολλά πράγματα, απολαύσεις, αλλά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων».

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης, για τον γιο της και το πώς διαχειρίζεται το ότι η μητέρα του είναι διάσημη. «Πλέον, δεν τον νοιάζει που με σταματάνε στον δρόμο θαυμαστές. Γελάει, το θεωρεί πάρα πολύ φυσιολογικό. Είναι δύσκολοι οι ρόλοι της τραγουδίστριας και της μητέρας, για να τους συνδυάσεις. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Βάζω τους στόχους μου μεν, αλλά πάω μέρα με τη μέρα. Πρέπει να συγκεντρωθώ στο τώρα, κάνω συζητήσεις για την επόμενη συνεργασία, έχω συναυλίες που έχω οργανώσει και πάει λέγοντας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments