Αθλητισμός

Λαμία Αστέρας Τρίπολης: Σοβαρό προβάδισμα για την εξάδα [2-1]

Λαμία Αστέρας Τρίπολης: Σοβαρό προβάδισμα για την εξάδα [2-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [367178] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σε ένα ματς με γεμάτο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία σοβαρό προβάδισμα για την εξάδα

Σε ένα ματς με γεμάτο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία σοβαρό προβάδισμα για την εξάδα καθώς άφησε τον Αστέρα τέσσερις βαθμούς πίσω. Τεράστια νίκη για την εξάδα πήρε η Λαμία με το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Απόλυτος πρωταγωνιστής με δύο γκολ ο Καρλίτος για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, η οποία έφτασε τους 33 βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Αστέρας Τρίπολης με την σημερινή ήττα έμεινε τέσσερις βαθμούς μακριά από την έκτη Λαμία με 29 βαθμούς.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπαρτόλο έκανε ωραία κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή της Λαμίας και βρήκε τον ξεμαρκάριστο Καλτσά ο οποίος έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη του τελική προσπάθεια.

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (46′ Σίντκλεϊ), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (57′ Τόσιτς), Στάνκο (46′ Σλίβκα), Τσιλούλης (84′ Κορνέζος), Καρλίτος (84′ Μάλτσι)

Αστέρας Τρ. (Μ. Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλάγκμπε (82′ Γκος), Γιαμπλόνσκι (67′ Βαλιέντε), Μπαρτόλο (67′ Ζουγλής), Κρέσπι, Καλτσάς, Μιριτέλο, Χοουχούμης (82′ Μάντζης)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments