Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Πήγε για φαγητό στο εστιατόριο του πρώην της Φίλιππου Τσαγκρίδη [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Πήγε για φαγητό στο εστιατόριο του πρώην της Φίλιππου Τσαγκρίδη [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@katken85)

«Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας…» - Η αντιδρασή του

Το εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Κουκάκι, βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το Gallina του Φίλιππου Τσαγκρίδη έχει μια μοναδική, «χειροποίητη» αισθητική και ιδιαίτερη διακόσμηση και η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε μοναδικά πιάτα τα οποία επέλεξε. Μάλιστα φωτογράφησε μερικά από αυτά και έστειλε τα συγχαρητήρια της στον ιδιοκτήτη του, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Μέσα από μια ανάρτησή της πόσταρε ένα άλμπουμ φωτογραφιών όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον κατάλογο του εστιατορίου, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας… Κυριακή στο Gallina.

Ένα πολυσυζητημένο εστιατόριο που έχει την πολυτέλεια να μην «φωνάζει» ούτε στη διακόσμηση ούτε στον σχεδιασμό του μενού και να αφοσιώνεται στην ουσία της γεύσης και της απόλαυσης… Η ουσία στο Gallina είναι το φαγητό και υπέροχο το κρασί… ό,τι καλύτερο στο κέντρο της Αθήνας Congrats Φίλιππε Τσαγκρίδη και Gallina».

Κατερίνα Καινούργιου: «Πρέπει να κάνουμε τις εξετάσεις μας, να ακούμε το σώμα μας»

Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», Κατερίνα Καινούργιου δεν ένιωθε πολύ καλά στη χθεσινή εκπομπή της και ανέφερε πως θα πήγαινε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα είπε πως: «Δεν νιώθω καλά. Έχω βάλει τη σόμπα εδώ γιατί νιώθω θα λιποθυμήσω, έχω τάση για εμετό και θέλω ζέστη. Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο να κάνω έναν τυπικό έλεγχο. Αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν».

«Καλημέρα σας, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας, είμαι καλά, πρέπει να ακούμε το σώμα μας, να κάνουμε τις εξετάσεις μας» ανέφερε σήμερα 6/2 στην έναρξη της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφέρει ότι: «Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει. Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments