Διεθνή

Πυροβολισμοί στην παρέλαση των νικητών του Super Bowl στο Κάνσας Σίτι – Ένας νεκρός,14 τραυματίες

Πυροβολισμοί στην παρέλαση των νικητών του Super Bowl στο Κάνσας Σίτι – Ένας νεκρός,14 τραυματίες

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Το απόλυτο χάος σημειώθηκε μετά από πυροβολισμούς στην παρέλαση του Super Bowl στο Κάνσας Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως αναφέρθηκε από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής του Κάνσας Σίτι, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 14 τραυματίστηκαν από τα πυρά, ενώ η αστυνομία ενημέρωσε ότι έχουν συλληφθεί δύο ένοπλοι.

Έχουν συλληφθεί δύο ένοπλοι

Το απόλυτο χάος σημειώθηκε μετά από πυροβολισμούς στην παρέλαση του Super Bowl στο Κάνσας Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως αναφέρθηκε από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής του Κάνσας Σίτι, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 14 τραυματίστηκαν από τα πυρά, ενώ η αστυνομία ενημέρωσε ότι έχουν συλληφθεί δύο ένοπλοι.

“Πυροβολισμοί έπεσαν περιμετρικά του (σιδηροδρομικού σταθμού) Union Station. Παρακαλώ απομακρυνθείτε από την περιοχή”, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κάνσας Σίτι στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, διευκρινίζοντας ότι προσπαθεί “ακόμη να προσδιορίσει τον αριθμό των θυμάτων”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 14 τραυματίστηκαν.  Δύο ένοπλοι συνελήφθησαν, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments