Lifestyle

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το γλυκό φιλί με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο – «Ζηλεύετε;» [vid]

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το γλυκό φιλί με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο – «Ζηλεύετε;» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Breakfast@Star

Με ρομαντική διάθεση και πολλές καρδιές

Με ένα γλυκό φιλί η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποφάσισαν να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο στην έναρξη της εκπομπής Breakfast @Star.

«Μόνο εμείς μπορούμε κύριες και κύριοι στην ελληνική τηλεόραση να δώσουμε τέτοιο φιλί! Ζηλεύετε;», θέλησε να τονίσει η Ελένη Χατζίδου.

«Χρόνια πολλά να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και εσείς που δεν είστε ερωτευμένοι αν το θέλετε να ερωτευτείτε. Αλλά και εσείς που είστε ορκισμένοι εργένηδες ή ορκισμένα “μπακούρια”, ας βρεθεί κάποιος να σας αλλάξει τη γνώμη!», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

«Η αλήθεια είναι πως μπορώ να μιλάω ασταμάτητα για τον έρωτα που ζω καθημερινά με αυτόν τον άνδρα. Φτού σου αγόρι μου, σε ευχαριστώ για αυτό που έχεις φέρει στη ζωή μου», εξομολογήθηκε ο σύζυγός της.

Ελένη Χατζίδου: «Αν έχουμε στεναχωρήσει κάποιον με την κριτική μας θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη»

Στην εκπομπή, Γειά σου, έκανε δηλώσεις η Ελένη Χατζίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το εάν υπάρχει κάποια «κόντρα» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψή της ότι η παρουσιάστρια στην εκπομπή Happy Day είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν καν το πει η ίδια.

Ωστόσο, έκανε σαφές ότι ήταν μια απλή αναφορά με αφορμή το ρεπορτάζ που αφορούσε τον Γιάννη Στάνκογλου και δεν κρατάει καμία κακία στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων, ζήτησε και ένα μεγάλο συγγνώμη σε περίπτωση που κάποιος έχει στεναχωρηθεί με την κριτική που κάνουν στην εκπομπή.

«Ήταν ένα θέμα που κόλλησε έτσι, μην το κάνουμε τόσο θέμα. Συζητούσαμε ένα θέμα στην εκπομπή για τον Γιάννη Στάνκογλου και εκεί πάνω αναφέρθηκε. Είμαστε πολύ καλά με την Σταματίνα, δεν κρατάμε τέτοια πράγματα. Η κριτική είναι πάντα έγνοια μου. Το να σχολιάζω το κάνω με ευγένεια, δεν θέλουμε να μπούμε στα χωράφια άλλων. Προσπαθούμε να είμαστε ευγενικοί με όλους. Αν έχουμε στεναχωρήσει κάποιον θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Πραγματικά τίποτα δεν γίνεται εσκεμμένα, με εμπάθεια και εμμονή. Όταν ακούμε κάποιο θέμα σχολιάζουμε όπως κάνουν όλοι χωρίς να έχουμε δεύτερες σκέψεις. Πάντα με ευγένεια!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments