Lifestyle

Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Με χούφτωσε στη σκηνή, δεν το ‘χω πει ούτε στη μητέρα μου»

Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Με χούφτωσε στη σκηνή, δεν το ‘χω πει ούτε στη μητέρα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram eleni.hatzidou,Η τραγουδίστρια, με αφορμή την παραδοχή της Καίτης Γαρμπή για τους καλλιτέχνες που βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τον κόσμο, αναφέρθηκε στη σοκαριστική εμπειρία που είχε με συνάδελφό της, ο οποίος δε δίστασε να την αγγίζει σε επίμαχο σημείο ενώ βρίσκονταν στη σκηνή.

Σε μία ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το πρωινό της Πέμπτης (15/2) η Ελένη Χατζίδου

Η τραγουδίστρια, με αφορμή την παραδοχή της Καίτης Γαρμπή για τους καλλιτέχνες που βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τον κόσμο, αναφέρθηκε στη σοκαριστική εμπειρία που είχε με συνάδελφό της, ο οποίος δε δίστασε να την αγγίζει σε επίμαχο σημείο ενώ βρίσκονταν στη σκηνή.

«Όλοι έχουμε συγκεκριμένους ανθρώπους κάπως στο μυαλό μας και τελικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τους απομυθοποιείς και μετά δεν μπορείς να δεις ούτε το ταλέντο τους. Μπαίνοντας σε αυτόν τον χώρο όλοι μας είχαμε ανθρώπους ψηλά, έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ κόσμο», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

«Όταν διάβασα το θέμα, με έπιασε μία ταχυκαρδία και θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ούτε με τη μητέρα μου για να καταλάβετε», συνέχισε η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας το άγνωστο περιστατικό.

«Είχα έναν τραγουδιστή πάρα πολύ ψηλά, με τον οποίο όταν έμαθα ότι θα συνεργαστώ μαζί του συγκινήθηκα. Βγήκαμε στη σκηνή μαζί, κάναμε ντουέτο και εκείνη τη στιγμή άπλωσε το χέρι του και με έπιασε χαμηλά. Όλοι καταλαβαίνετε τι έκανε ακριβώς», περιγράφει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star.

«Δεν έκανα τίποτα. Το είπα μόνο στην τότε σχέση μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ψιλοχαμογέλασα, δεν είχα τη δύναμη να φύγω ή να πω κάτι στο κοινό. Ούτε τώρα έχω τη δύναμη να πω το όνομά του.

Μετά έμαθα ότι αυτά τα κάνει κατά κόρον, δηλαδή αυτό δεν ήταν και τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω να μην ξαναβγούμε μαζί στο ντουέτο, δεν χάλασα τη συνεργασία», κατέληξε στην σοκαριστική ιστορία της η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments