Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα χωρίσω η ζωή με έφερε εκεί [vid]

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα χωρίσω η ζωή με έφερε εκεί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Sissy Christidou Official

«Είμαι μια διαζευγμένη μητέρα, δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου» είπε και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο, αλλά συνέβη»

Με αφορμή την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μια συζήτηση στον τηλεοπτικό αέρα με τον πατέρα Σεραφείμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Προσπαθώντας να καταλάβει τον λόγο που η εκκλησία έχει αρνητική στάση απέναντι στο νομοσχέδιο, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τον ιερέα και αναφέρθηκε και στη δική της προσωπική ζωή.

«Έχουμε ακούσει την αγάπη μέσα στην κοινωνία, να κυκλοφορεί σε στόματα, σε θρανία, γραμμένη παντού. Την ώρα που η αγάπη όμως, έρχεται να γίνει θυσία, να γίνει καταπάτηση του “εγώ”, τότε πάμε στον δικηγόρο για διαζύγιο. Το πρόβλημα είναι κάπου αλλού, έχουμε έλλειψη αγάπης. Το νομοσχέδιο νομοσχέδιο ήρθε, τελείωσε, το πρόβλημα είναι γενικότερο. Το θέμα είναι, τι είναι αυτό που θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας Σεραφείμ.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλουμε ένα παιδί να το τραβάμε από το χέρι στην παιδική χαρά; Ωραία, μπορεί να το βρούμε. Θέλουμε ένα παιδί με ειδικά προτερήματα, και έχουμε τόση αγάπη που θα το πάρουμε είτε ομοφυλόφιλοι, είτε ετεροφυλόφιλοι; Εκεί τι γίνεται;».

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου προκειμένου να καταλάβει καλύτερα, του έδωσε σαν παράδειγμα τον δικό της γάμο με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο.

«Σας σέβομαι πάρα πολύ και γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί την εκκλησία. Αλλά τα διδάγματα αισθάνομαι πως διαφοροποιούνται από ιερέα σε ιερέα και εκκλησία σε εκκλησία. Αναρωτιέμαι, αυτή η θέση, η δική μας, δεν αφορά και όλους εμάς; Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα. Δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω με δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν πέρασε αυτό από το μυαλό μου, όταν έκανα οικογένεια. Φαντάζομαι όλες οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Με έφερε εκεί η ζωή. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη. Αυτό για τη δική μου οικογένεια σημαίνει κάτι; Μειονεκτεί σε κάτι η δική μου οικογένεια; Ρωτάω εσείς, σαν πατέρας, με αποδέχεστε;», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments