Πολιτική

Μαρινάκης: Κάποιοι ενοχλήθηκαν που η Ελλάδα, από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, πλέον πρωταγωνιστεί

Μαρινάκης: Κάποιοι ενοχλήθηκαν που η Ελλάδα, από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, πλέον πρωταγωνιστεί
Η ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλου Μαρινάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

O υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε βίντεο που ανάρτησε στα social media, τόνισε με ταξύ άλλων πως: “Κάποιοι ενοχλήθηκαν που η Ελλάδα, από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, πλέον πρωταγωνιστεί και θα συνεχίσει να λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις που βελτιώνουν το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου“.

Δείτε το βίντεο του Παύλου Μαρινάκη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Marinakis (@pavlosmarinakis)

Μαρινάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση λύνει παθογένειες δεκαετιών

Στις αγροτικές κινητοποιήσεις, άλλα και σε άλλα ζητήματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε σήμερα ο Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης απαντούν σε πολλά από τα προβλήματα των αγροτών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Νewsroom», ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπροσώπος επισήμανε ότι οι αγρότες έχουν το δικαίωμα να διεκδικούν, αρκεί αυτό να γίνεται χωρίς να κλείνουν οι δρόμοι.

«Από το 2019 λύνουμε προβλήματα, κάτι που παραδέχονται και οι πιο σκληροπυρηνικοί. Ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε αγροτική πολιτική μη περιμένοντας να ξεκινήσουν τα μπλόκα. Η κυβέρνηση λύνει παθογένειες δεκαετιών» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης εκτιμώντας ότι δεν πιστεύει ότι θα συμβεί κάτι που ξεπερνά τα όρια του νόμου. «Πολύ σημαντική είναι η ρύθμιση των χρεών των αγροτών που είναι σε βάθος δεκαετίας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μείωσε τη φορολογία των αγροτών και τον ΦΠΑ εκτός από την τιμή στο ρεύμα. «Στη συζήτηση του επόμενου προϋπολογισμού θα αποτυπωθεί ο τρόπος για την επιστροφή του φόρου στα καύσιμα, σύμφωνα με τα δημοσιονομικά περιθώρια». Ωστόσο, όπως είπε, αυτήν την στιγμή τα δημοσιονομικά περιθώρια εξαντλήθηκαν.

Απαντώντας στο ενδεχόμενο να γίνουν αποκλεισμοί δρόμων τόνισε ότι αυτό δεν θα πρέπει να γίνει, προσθέτοντας ότι «είμαστε η κυβέρνηση που θεσμοθέτησε την παρεμπόδιση των εργαζομένων να πάνε στη δουλειά τους. Κάνουμε το αυτονόητο. Είναι συστατικό της Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments