Αθλητισμός

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τέλος στα όνειρα της “μεγάλης κυρίας” για τον τίτλο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τέλος στα όνειρα της “μεγάλης κυρίας” για τον τίτλο

Πηγή Φωτογραφίας: instagram juventus,Δύο φορές προηγήθηκε στο “Μαρκ΄Αντόνιο Μπεντεγκόντι” η Βερόνα, η Γιουβέντους “απάντησε” ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο ομάδων

Δύο φορές προηγήθηκε στο “Μαρκ΄Αντόνιο Μπεντεγκόντι” η Βερόνα, η Γιουβέντους “απάντησε” ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο ομάδων

Τέλος στα όνειρα της “μεγάλης κυρίας” για τον τίτλο έβαλε η Βερόνα, η οποία έστεψε ουσιαστικά πρωταθλήτρια την Ίντερ, μιας και ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Δύο φορές προηγήθηκε στο “Μαρκ΄Αντόνιο Μπεντεγκόντι” η Βερόνα, η Γιουβέντους “απάντησε” ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juventus (@juventus)

Το μόνο αποτέλεσμα που δεν ήθελαν οι δύο μονομάχοι σήμερα ήταν η ισοπαλία. Η μεν Βερόνα “καιγόταν” για τη νίκη προκειμένου να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, η δε Γιουβέντους για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του τίτλου.

Τίποτα από τα παραπάνω δε συνέβη, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ οι “μπιανκονέρι” απώλεσαν επί της ουσίας και τις τελευταίες πιθανότητες που είχαν για να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία ξέφυγε με +9 και με ματς λιγότερο μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το εφετινό “σκουντέτο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juventus (@juventus)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments