Lifestyle

Αλέξανδρα Παναγιώταρου: «Το βασικό ταλέντο του Στάθη Σχίζα δεν είναι το τραγούδι»

Αλέξανδρα Παναγιώταρου: «Το βασικό ταλέντο του Στάθη Σχίζα δεν είναι το τραγούδι»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Alexandra Panagiotarou Shop

«Ήξερα και τις συνέπειες, ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός» πρόσθεσε για τον πρώην σύντροφό της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον Στάθη Σχίζα.

Η Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου για τις δημοσιεύσεις της στα social media.

«Ο καθένας μπορεί να ξοδεύει τα χρήματά του με όποιον τρόπο θέλει. Αυτό δεν αφορά τους υπόλοιπους. Μπορείς να ανεβάσεις και το μέρος που μένεις, θα ανεβάσεις σίγουρα τις πυραμίδες, το φαγητό σου, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Στάθη Σχίζα. «Είναι λογικό να ρωτάνε τον Στάθη για μένα. Μέχρι να εμφανίσει ο Στάθης ή εγώ κάποια επόμενη σχέση, σίγουρα θα ανατρέχουν στην τελευταία σχέση», είπε.

Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες, ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός».

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι, εμείς τους τα δίναμε όλα στο πιάτο

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τη σχέση που είχε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη δημοσιότητα που έλαβε.

Σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! είπε: «Η Αλεξάνδρα είναι ένας κομβικός άνθρωπος στη ζωή μου. Έχω πάρει πολλά πράγματα συναισθηματικά από εκείνη και το αντίστροφο. Θέλω να κρατάω τα θετικά, έχω διαγράψει τα όσα αρνητικά μπορεί να υπήρξαν στη σχέση μας και προχωράμε παρακάτω. Αυτή τη στιγμή η σχέση μας έχει κάνει τον κύκλο της, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Εγώ κοιτάω το σήμερα και πολύ δειλά το αύριο».

Συνέχισε, λέγοντας: «Πριν μπω στο παιχνίδι είχα 200 followers στο Instagram και όταν βγήκα είχα 80.000. Οπότε ξαφνικά άρχισε να ασχολείται κόσμος με το τι κάνω στη ζωή μου, και δεν μιλάω μόνο για τα sites ή τις εκπομπές, ακόμη και οι άνθρωποι γύρω μου. Εγώ όμως έδινα την προσοχή μου στη σχέση μου και δεν με ένοιαζαν τα σχόλια. Θυμάμαι, είχαμε κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία με την Αλεξάνδρα και όταν επιστρέψαμε πήγα στο πατρικό μου και οι γείτονες από τα μπαλκόνια μού φώναζαν: “Περάσατε ωραία;”. Tα είχαν παρακολουθήσει όλα από τα social. Δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι ή κάποιος άλλος. Εμείς τους τα δίναμε όλα στο πιάτο».

Όσον αφορά τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με την instagrammer, ο Στάθης Σχίζας εξήγησε : «Πιθανότατα η δημοσιότητα να μας έκανε κακό. Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Στο μέλλον, όταν κάνω ξανά σχέση, θα προσπαθήσω να την προστατεύσω περισσότερο. Ίσως και η δεύτερη συμμετοχή μου στο Survivor να έκανε κακό, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν ξέρω την απάντηση».

Για τα προσωπικά του αυτή την περίοδο, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Με φλερτάρουν πολύ, ειδικά στα social media, αλλά είμαι παραδοσιακός άντρας. Θέλω εγώ να διεκδικώ. Τώρα είμαι μόνος μου, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Ο έρωτας χρειάζεται πολλή ενέργεια και με όλα αυτά που κάνω πια στη ζωή μου δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments