Ελλάδα

Αγρότες: Μπλακ άουτ την Τρίτη στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Αγρότες: Μπλακ άουτ την Τρίτη στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Πηγή Φωτογραφίας: Τρακτέρ σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στην Ανθήλη Φθιώτιδας, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024. Οι αγρότες με τα τρακτέρ ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί το ταξίδι τους για την Αθήνα από το μπλόκο του Πλατυκάμπου, μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας - Βόλου. Τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν μέχρι το απόγευμα στο Καστρο Βοιωτίας όπου θα διανυκτερεύσουν και από εκεί, θα ξεκινήσουν το πρωί της Τρίτης για την Αθήνα. (ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο ΟΑΚΑ θα σταθμεύσουν τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες, οι οποίοι δεν κατεβαίνουν με τρακτέρ στην Αθήνα

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που αναμένεται να προκαλέσουν συμφόρηση στην κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, θα ισχύσουν αύριο, κατά την άφιξη των αγροτών, νωρίς το απόγευμα, για το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Τα τρακτέρ Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη. Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Παράλληλα, τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες, οι οποίοι δεν θα μετακινηθούν με τα τρακτέρ τους για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, υα σταθμεύσουν σε χώρους του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, στο Μαρούσι.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας λόγω των αυριανών αγροτικών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας, θα δώσει λίγο μετά τις 16:00 η Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου και ο Προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (Θ.Ε.Π.Ε.Κ.) Θεοφάνης Αναγνώστου.

Συνοδεία περιπολικών η κάθοδος στην Αθήνα, ξεκίνησαν τα πρώτα τρακτέρ

Συντεταγμένα και σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε η κάθοδος των τρακτέρ των αγροτών στην Αθήνα.

Από το πρωί βρίσκονται στον Ε65 επιτελείς της Αστυνομίας που σε συνεννόηση με τους αγρότες φροντίζουν για την ομαλή άφιξη των τρακτέρ και των λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν μέχρι το απόγευμα στο Καστρο Βοιωτίας για την τελική τους ευθεία. Συνολικά από τη Θεσσαλία υπολογίζεται πως θα κατέβουν 61 τρακτέρ. Στις 2.30 το μεσημέρι τα τρακτέρ είχαν φτάσει στην Ανθήλη, όπου βρίσκονται άλλα 11 τρακτέρ για την Αθήνα.

Οι αγρότες της Μακεδονίας ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα, φορτώνουν τρακτέρ πάνω σε πλατφόρμες 

Για την κάθοδό τους στην Αθήνα, την Τρίτη, ετοιμάζονται οι αγρότες της Μακεδονίας, φορτώνοντας πάνω σε πλατφόρμες τρακτέρ.

Οι αγρότες από το μπλόκο του Νησελίου, ένα από τα πιο δυναμικά της Βόρειας Ελλάδας, από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με το thesstoday, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών, λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για το Κάστρο Βοιωτίας, που αποτελεί σημείο συνάντησης με τους συναδέλφους τους από τα υπόλοιπα μπλόκα της Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments