Ελλάδα

Αγρότες: Στο Κάστρο θα διανυκτερεύσει το κονβόι – Οι κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τρίτη

Αγρότες: Στο Κάστρο θα διανυκτερεύσει το κονβόι – Οι κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Τρίτη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στις 12 το μεσημέρι αύριο αναμένεται να φτάσουν στα διόδια των Αφιδνών όπου θα τους σταματήσει η Αστυνομία προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης - Αντίστοιχα μέτρα θα υπάρχουν και στα Μέγαρα, για τους αγρότες της Πελοποννήσου

Στις 12 το μεσημέρι αύριο αναμένεται να φτάσουν στα διόδια των Αφιδνών όπου θα τους σταματήσει η Αστυνομία προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στο κέντρο της πόλης - Αντίστοιχα μέτρα θα υπάρχουν και στα Μέγαρα, για τους αγρότες της Πελοποννήσου

Στα διόδια της Τραγάνας βρισκόταν λίγο πριν τις 19.00 η κεφαλή από το κονβόι των τρακτέρ που κατευθύνονται προς το Κάστρο της Βοιωτίας με τελικό προορισμό αύριο την Αθήνα.

Στα 72 τρακτέρ που έφυγαν από τη Λαμία προστέθηκαν άλλα 10 από την Αταλάντη τα οποία θα ολοκληρώσουν το ταξίδι της πρώτης μέρας μέχρι το Κάστρο Βοιωτίας. Μαζί τους αρκετά φορτηγά, πολλά από τα οποία είναι φορτωμένα με αγροτικά προϊόντα, όπως επίσης δεκάδες αγροτικά αυτοκίνητα.

Στο Κάστρο της Βοιωτίας όπου είναι και το μπλόκο των αγροτών, κατευθύνονται αλλά 6 τρακτέρ τα οποία είναι φορτωμένα σε φορτηγά αυτοκίνητα και ταξιδεύουν από τον Έβρο για την Αθήνα, ενώ παραμένει άγνωστο αν τα συγκεκριμένα τρακτέρ θα παραμείνουν στο Κάστρο για να συνεχίσουν την αυριανή μέρα ή θα προχωρήσουν προς την Αθήνα.

Στο Κάστρο της Βοιωτίας, οι συνάδελφοί τους αγρότες, έχουν ετοιμάσει υποδοχή, ενώ έχουν ρυθμίσει και διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την διανυκτέρευση και διαμονή όλων όσων θα φτάσουν εκεί. Αργά το βράδυ αναμένεται να γίνει μία σύσκεψη μεταξύ των αγροτών για να ρυθμίσουν λεπτομέρειες που αφορούν την αυριανή μέρα και την κάθοδο τους στις 8 το πρωί για την Αθήνα.

Περίπου στις 11 με 12 το μεσημέρι της Τρίτης (20/2) αναμένεται να φτάσουν στα διόδια των Αφιδνών όπου θα τους σταματήσει η Αστυνομία προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στο κέντρο της Αθήνας. Αντίστοιχα μέτρα θα υπάρχουν και στα Μέγαρα, για τους αγρότες της Πελοποννήσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments