Lifestyle

Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος η ηθοποιός – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Βασιλική Τρουφάκου: Έγκυος η ηθοποιός – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Vassiliki Troufakou

Βασιλική Τρουφάκου: «Στην Ελλάδα δεν περισσεύει ο καλός λόγος και κρατάμε τα πράγματα σε μια κακοπροαίρετη μιζέρια»

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου! Η πρωταγωνίστρια του Famagusta περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και γράφοντας «Η ζωή, το θαύμα της ζωής».

Η Βασιλική Τρουφάκου σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, την ταυτότητα του οποίου κρατά επιμελώς μακριά από τη δημοσιότητα.

«Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Real Life.

Η Βασιλική Τρουφάκου φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Mega «Famagusta», ενώ ο ρόλος της θα χρειαστεί σύντομα να προσαρμοστεί, αφού ήδη η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να είναι εμφανής.

Βασιλική Τρουφάκου: «Ήταν δύσκολες εποχές, είχαμε ταλαιπωρηθεί, το είδαμε σαν διαζύγιο»

«Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και όλης αυτής της ανασφάλειας, όταν έληξε, το είδαμε σαν διαζύγιο. Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε, αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι. Δεν είχε υγεία, δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης», είπε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Και συνέχισε: «Σε τέτοιες καταστάσεις, προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο να πω “τι γίνεται; Καλησπέρα σας, γεια σας, είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα και πέρασαν πέντε”. Θα το κάνω, ναι και αυτό με υπομονή. Δηλαδή υπενθυμίζεις, παίρνεις τηλέφωνο, το αναθέτεις στους ανθρώπους που σε βοηθούν, όπως ο λογιστής κι ο δικηγόρος σου».

Για τις αμοιβές των ηθοποιών στις σειρές, η Βασιλική Τρουφάκου ανέφερε: «Το μαθαίνεις όλο αυτό κάπως. Δηλαδή, πρέπει ταυτόχρονα να διεκδικείς χωρίς να δημιουργείς προβλήματα περισσότερα από αυτό που υπάρχει ήδη. Γιατί για να υπάρχει ένα πρόβλημα στις πληρωμές, λογικά υπάρχει και πρόβλημα γενικότερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments