Ελλάδα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών – «Παραμένουν άφαντα»

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών – «Παραμένουν άφαντα»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την οποία βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα παιδιά, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Πρόκειται για ένα 6χρονο κορίτσι και ένα 13χρονο αγόρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες

Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την οποία βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα παιδιά, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι τα παιδιά δεν έχουν βρεθεί. Πρόκειται για ένα 6χρονο κορίτσι και ένα 13χρονο αγόρι, ενώ και η μητέρα τους παραμένει άφαντη. Η αναζήτηση από την Ελληνική Αστυνομία είναι σε πλήρη εξέλιξη, ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες.

«Η υπόθεση δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, αλλά κοινωνικό. Ο πατέρας “αρρώστησε ξαφνικά”. Έχει παιδάκια που εμπλέκονται. Η οικογένεια θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι με παιδάκια. Γι’ αυτό υπήρξε και οξεία παρέμβαση από τον εισαγγελέα. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, θα πρέπει να εντοπισθούν και οι άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής. Βρέθηκαν τα παιδιά, ήταν σε ένα συγγενικό πρόσωπο», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στο μεταξύ, ο ένας γιος του 45χρονου πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. «Έχω τελειώσει το Δημοτικό, έχω πάει σχολείο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα έγγραφο που δείχνει τη μισθοδοσία του 45χρονου πατέρα. Το έγγραφο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προέρχεται από τον δήμο Ερέτριας, στον οποίο θεωρητικά εργαζόταν ο 45χρονος και μέσω τηλεργασίας. Ο μηνιαίος μισθός που λάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου δήλωσε για τον άνδρα πως «παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» και ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει στείλει δύο φορές έγγραφο στον 45χρονο. «Έστειλα έγγραφα στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε. Και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μηνός που τον καλώ σε απολογία, γιατί δεν παρουσιαζόταν. Τον έχουμε καλέσει από τις 16-17 Ιανουαρίου, μια νέα δημοτική αρχή, να οργανωθούμε, να δούμε το νομικό πλαίσιο, ποια καθήκοντα εκτελεί, αν μπορεί να τα κάνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments