Διεθνή

Le Figaro: Γιατί η αναπόφευκτη μονομαχία Μπάιντεν-Τραμπ προκαλεί ανησυχία

Le Figaro: Γιατί η αναπόφευκτη μονομαχία Μπάιντεν-Τραμπ προκαλεί ανησυχία

Πηγή Φωτογραφίας: protothema.gr

Στη Γαλλία, η Le Figaro γράφει: «Μπάιντεν – Τραμπ: Η αναπόφευκτη μονομαχία που οδηγεί την Αμερική σε απόγνωση»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Μπάιντεν – Τραμπ: Η αναπόφευκτη μονομαχία που οδηγεί την Αμερική σε απόγνωση». Οι Αμερικανοί ανησυχούν για μια ενδεχόμενη κούρσα μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ για τον Λευκό Οίκο, στην οποία οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο ένας από την ηλικία του και ο άλλος από τις νομικές του περιπέτειες, σε ένα πλαίσιο πολιτικού αδιεξόδου στη χώρα. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ισραηλινοί όμηροι: στα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων στη Ντόχα». Η ζωή των ομήρων της Χαμάς διαπραγματεύεται στη Ντόχα.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Τζούλιαν Ασάνζ: Ύστατη προσπάθεια να αποφύγει την έκδοση στις ΗΠΑ». Η δικαστική υπόθεση στο Λονδίνο είναι η τελευταία ευκαιρία για την έφεση του ιδρυτή των Wikileaks. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Μια γυναίκα απέναντι στον Πούτιν».Η χήρα του δολοφονημένου επικριτή του Κρεμλίνου ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του συζύγου της.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «O “κανόνας της Μάρθας” υιοθετείται σε 100 νοσοκομεία της Αγγλίας». Οι ασθενείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν 24ωρ πρόσβαση σε μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου, που ειδικεύονται στη φροντίδα ασθενών με επιδεινωμένη υγεία.. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θέλει να δει το “τέλος του πολέμου στη Γάζα το συντομότερο δυνατό”». Ο πρίγκιπας της Ουίλιαμ μοιράστηκε την ανησυχία του για τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα.

Στις ΗΠΑ, η USA Today έχει σήμερα τίτλο: «Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεπέρασε τη Νίκι Χέιλι σε δημοσκόπηση της Νότιας Καρολίνας». Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ξεπεράσει τη Νίκι Χέιλι το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις εσωκομματικές της Νότιας Καρολίνας, σύμφωνα με μια αποκλειστική δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Suffolk για την εφημερίδα.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Η Μόσχα να δώσει εξηγήσεις». Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας κάλεσε τον Ρώσο πρέσβη να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Σύζυγος Ασάνζ: “Ο κόσμος παρακολουθεί”». Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο υπέρ του ιδρυτή των Wikileaks. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments