Lifestyle

Καινούργιου: «Έχω ομορφύνει γιατί σταμάτησα τις πλαστικές» [vid]

Καινούργιου: «Έχω ομορφύνει γιατί σταμάτησα τις πλαστικές» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Kainourgiou Official

Καινούργιου: «Έχω βγάλει τα γεμίσματα, τα θέλω όλα πιο φυσικά»

Σε ένα κοπλιμέντο που της έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει.

Μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα», η ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου, για να της πει πως τον τελευταίο καιρό έχει ομορφύνει υπερβολικά.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η ίδια τότε, της απάντησε, εξηγώντας της πως τον τελευταίο καιρό έχει επιλέξει να μην κάνει τίποτα στο πρόσωπό της, παρά μόνο κάποιες θεραπείες.

«Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα»

Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Μπορεί να με δει κανείς και να πει ότι το έχω παρακάνει

Στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει προχωρήσει, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο τράπερ Hawk.

Ο καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος σε γνωστό κανάλι στο YouTube, όπου και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι γυναίκες με πλαστικές είναι το πρότυπο της βίζ****».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην προσωπικη της εμπειρία με τις πλαστικές.

«Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κάνει πλαστικές κι όταν ήμουν 17 χρονών αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου. Δεν είχα κάποιο πρότυπο πριν 22 χρόνια, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη μου κι ήταν ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το έκανα. Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει».

Τέλος, συμφώνησε μαζί του σχετικά με τα πρότυπα των social media. «Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει στα χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments