Αθλητισμός

Αποσύρει τη φανέλα του Πρίντεζη ο Ολυμπιακός

Αποσύρει τη φανέλα του Πρίντεζη ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: [363596] THE NIGHT OF THE LEGEND / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη, σειρά του Γιώργου Πρίντεζη να δει τη φανέλα του να μένει για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ.

Η 22η Φεβρουαρίου (σήμερα) είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Γιώργο Πρίντεζη καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του. Η 6η Σεπτέμβρη όμως θα αποκτήσει μία ξεχωριστή σημασία για τον βετεράνο φόργουορντ, μετά την έκπληξη που δέχθηκε σήμερα.

Κι αυτό γιατί η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να τιμήσει εκείνη τη μέρα τον «Πρι» και να ανεβάσει τη φανέλα με το νούμερο «15» στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου και θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία της ομάδας.

Θυμίζουμε φυσικά πως τον περασμένο Σεπτέμβριο οι Ερυθρόλευκοι είχαν αποσύρει και τη φανέλα με το νούμερο «7» προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«“Life’s most precious moments are the ones engraved in our memories.” («Οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι εκείνες που χαράσσονται στην μνήμη μας»).

Στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Πρίντεζη το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη, με το οποίο «χάρισε» το δεύτερο Ευρωπαϊκό στον Θρύλο και τον επανάφερε -μετά από χρόνια- στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, ο «Πρι» είναι πολλά περισσότερα από μία στιγμή…

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει με μια ξεχωριστή γιορτή, τον σπουδαίο αθλητή, τον μεγάλο αρχηγό, τον γνήσιο Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη, αναρτώντας στον ουρανό του ΣΕΦ για πάντα τη φανέλα με το Νο15.

Μείνετε συντονισμένοι…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments