Αθλητισμός

Φερεντσβάρος Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα των ερυθρολεύκων [vid]

Φερεντσβάρος Ολυμπιακός: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα των ερυθρολεύκων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [367444] EUROPA CONFERENCE LEAGUE / ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (22:00) στην έδρα της Φερεντσβάρος

Έχοντας ως προίκα του 1-0 του «Γ.Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ στην Βουδαπέστη κόντρα στην Φερεντσβάρος με στόχο να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν την ίδια σοβαρότητα, συγκέντρωση και δίψα όπως και στον πρώτο αγώνα, προκειμένου να τελειώνουν την… δουλειά απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν δεν είναι φόβητρο, ωστόσο όπως έδειξε, είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο το οποίο μπορεί να βάλει σε… μπελάδες τους Πειραιώτες.

«Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε αυτή τη σημαντική πρόκριση. Όσο πιο συγκεντρωμένοι παρουσιαστούμε τόσο πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση, θα είμαστε», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Κάρμο και Ντόη να έχουν τον πρώτο λόγο για το δίδυμο του κέντρου της άμυνας. Ο Ροντινέι θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ και ο Ορτέγκα έχει το προβάδισμα για τα αριστερά έναντι του Κίνι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μεντιλίμπαρ θα παρατάξει ξανά την ομάδα του με τριάδα στον άξονα. Αυτή την τριάδα αναμένεται να απαρτίζουν οι Έσε, Τσικίνιο και Αλεξανδρόπουλος, με τον Έλληνα να χαφ να δίνει πολύτιμες ανάσες και την απαραίτητη φρεσκάδα. Φυσικά υπάρχει και ο Όρτα, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στην Τούμπα.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει δίλημμα όσον αφορά στην επίθεση. Είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν στα άκρα ο Μασούρας με τον ορεξάτο Ποντένσε, ο οποίος έρχεται ανεβασμένος από την τεσσάρα στον ΠΑΟΚ, με τον Φορτούνη να ξεκουράζεται και να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σύμφωνα με το sport24.gr

Στην παρούσα φάση μοιάζει το επικρατέστερο σενάριο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο αρχηγός του Ολυμπιακού να είναι αυτός που θα εκκινήσει.

Τέλος, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα βρίσκεται στην αιχμή του… δόρατος. Ο Μαροκινός στράικερ, που πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι “καυτός” και έχει βρει δίχτυα σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ευελπιστεί να σκοράρει και στην αναμέτρηση στην Ουγγαρία, ώστε να μεγαλώσει το σερί του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments