Αθλητισμός

Πόρτο Άρσεναλ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαλένο επικράτησε 1-0 στο “Ντραγκάο” [1-0]

Πόρτο Άρσεναλ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαλένο επικράτησε 1-0 στο “Ντραγκάο” [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram fc porto,Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαλένο που σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα, η Πόρτο επικράτησε 1-0 στο "Ντραγκάο" της πολύ φορμαρισμένης Άρσεναλ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των "16" του Champions League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαλένο που σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαλένο που σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα, η Πόρτο επικράτησε 1-0 στο “Ντραγκάο” της πολύ φορμαρισμένης Άρσεναλ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των “16” του Champions League.
Παρά το γκολ στο τέλος, η Πόρτο άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία μετά από μια άψογη εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε σκοράρει 21 γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες του και τελικά πήρε μια νίκη στο τέλος, με τον Γκαλένο να αναπληρώνει με ωράιο τέρμα στο τέλος, την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο. Η τακτική του Σέρτζιο Κονσεϊσάο λειτούργησε άψογα και έχεις την αίσθηση ότι οι “δράκοι” μπορούν να πάνε στο Λονδίνο και να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν για να περάσουν στα προημιτελικά.

ΠΟΡΤΟ: Κόστα, Μάριο, Πέπε, Οτάβιο, Γουέντελ (90′ Εουστάκιο), Βαρέλα, Νίκο (81′ Χάιμε), Κονσεϊσάο (86′ Μπόρζες), Πεπέ, Γκαλένο, Εβανίλσον (85′ Μαρτίνεθ)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Κίβιορ, Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτς, Σακά, Τροσάρ (74′ Ζορζίνιο), Μαρτινέλι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Porto (@fcporto)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments