Οικονομία

Παράταση έως την 1η Μαρτίου για την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ

Παράταση έως την 1η Μαρτίου για την έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Παράταση λίγων ημερών δίνει το Υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες ασφαλισμένων κατοικιών 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr στην Google
Παράταση λίγων ημερών δίνει το Υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες ασφαλισμένων κατοικιών 

Παράταση λίγων ημερών δίνει το Υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες ασφαλισμένων κατοικιών για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να έχουν έκπτωση έως 10% στο φετινό λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ.

Η προθεσμία υποβολής της σχετικής αίτησης στην πλατφόρμα myPROPERTY της ΑΑΔΕ εκπνέει κανονικά σήμερα, ωστόσο το υπουργείο δίνει περιθώριο μίας ακόμα εβδομάδας και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Μαρτίου, όπως είπε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Συνδέσεις”.

Θα υπάρξει παράταση μέχρι την 1η Μαρτίου, ώστε όσοι δεν γνώριζαν τη διαδικασία ή δεν είχαν το χρόνο, να έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες αυτές” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αλλαγών ο κ. Θεοχάρης απάντησε: “Δεν θα το αλλάξουμε το σύστημα. Αφού λειτουργήσει μια χρονιά, θα δούμε τις επόμενες χρονιές τι προσαρμογές πρέπει να κάνουμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να προβούμε σε καμία αλλαγή“.