Αθλητισμός

Βαθμολογία Ουέφα: Η Ελλάδα κοντά στη 15η θέση

Βαθμολογία Ουέφα: Η Ελλάδα κοντά στη 15η θέση

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Σπουδαίας σημασίας ήταν η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa Conference League κόντρα στην Φερεντσβάρος. Οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν με τη νίκη τους στη χώρα μας 400 ακόμα βαθμούς και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στη διοργάνωση, η Ελλάδα παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της 15ης θέσης.

Η ευρωπαϊκή συνέχεια τόσο των ερυθρόλευκων όσο και του ΠΑΟΚ διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες της χώρας μας να ανέβει στη βαθμολογία της UEFA

Σπουδαίας σημασίας ήταν η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa Conference League κόντρα στην Φερεντσβάρος. Οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν με τη νίκη τους στη χώρα μας 400 ακόμα βαθμούς και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στη διοργάνωση, η Ελλάδα παρέμεινε ζωντανή στην μάχη της 15ης θέσης.

Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της χώρας μας και αυτό διότι πέραν της Σκανδιναβικής χώρας, πάνω από την Ελλάδα (17η) βρίσκεται και το Ισραήλ (16η θέση), που, επίσης, συνεχίζει με δύο εκπροσώπους στη φάση των «16» του Europa Conference League. Ο λόγος για τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Χάιφα, με την δεύτερη να έχει προκριθεί από το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Η Νορβηγία μετά το φινάλε της αποψινής βραδιάς μπορεί, πλέον, να περιμένει βαθμούς την τρέχουσα σεζόν μονάχα από την Μόλντε που επικρατώντας και στο δεύτερο ματς της Λέγκια Βαρσοβίας, προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16». Από την άλλη, η Μπόντο Γκλιμτ έμεινε εκτός συνέχειας αφού ηττήθηκε εντός έδρας στην παράταση από τον Άγιαξ.

Η βαθμολογία της UEFA:

15. Νορβηγία 31,125 1/4 16. Ισραήλ 30,375 2/4 17. Ελλάδα 28,725 2/5 18. Ουκρανία 28,000 0/5 19. Σερβία 27,775 0/5 20. Πολωνία 25,375 0/4

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments