Αθλητισμός

Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
Οι ομάδες που πέρασαν στους «16» και οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Μεγάλη πρόκριση στους «16» του Conference League πήρε η Σεντ Ζιλουάζ, αφήνοντας εκτός την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Βέλγοι επικράτησαν 2-1 στην πόλη της Γερμανίας και συνεχίζουν στη διοργάνωση. Άνετη πρόκριση και για τη Μόλντε κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας. Αποτέλεσμα που δε βολεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την προσπάθειά του για τη 15η θέση στο Ranking.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Η Ελλάδα συνεχίζει με δύο εκπροσώπους στους «16» του Conference League. Εκεί βρισκόταν ο ΠΑΟΚ και πλέον είναι και ο Ολυμπιακός. Στην κλήρωση της Παρασκευής οι ομάδες μας θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ ως επικεφαλής ομίλου είναι στους ισχυρούς και θα αντιμετωπίσει μία εκ των:

Σερβέτ (Ελβετία) Άγιαξ (Ολλανδία) Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) Μόλντε (Νορβηγία) Στουρμ Γκρατς (Αυστρία) Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο Ολυμπιακός σε θεωρητικό επίπεδο έχει πιο δύσκολους πιθανούς αντιπάλους, καθώς η ομάδα με την ομάδα θα αναμετρηθεί θα είναι μία εκ των:

Λιλ (Γαλλία) Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) Πλζεν (Τσεχία) Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο) Άστον Βίλα (Αγγλία) Φιορεντίνα (Ιταλία) Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments