Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με γεμάτο απουσιολόγιο η προπόνηση ενόψει Κηφισιάς

Παναθηναϊκός: Με γεμάτο απουσιολόγιο η προπόνηση ενόψει Κηφισιάς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την προετοιμασία του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο την Κηφισιά στη Λεωφόρο, ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός

Την προετοιμασία του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο την Κηφισιά στη Λεωφόρο, ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός

Λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μετά το ρεπό της Πέμπτης, οι πράσινοι επέστρεψαν στο Κορωπί προκειμένου να μπουν σε ρυθμό για το σημαντικό ματς της Κυριακής.

Ωστόσο αυτή ξεκίνησε μετ’ εμποδίων! Και αυτό γιατί οι Άνταμ Τσέριν, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Μπένιαμιν Βέρμπιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα αντί προπόνησης. Παράλληλα, οι Χουάνκαρ και Τιν Γεντβάι ακολούθησαν θεραπεία…

Πιθανότατα, δε, ουδείς εξ αυτών θα τεθεί στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ για το κυριακάτικο (25/02) παιχνίδι των «πράσινων» με την ομάδα των βορείων προαστίων!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

Μετά το ρεπό της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Παρασκευή. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στον επαναληπτικό του Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι, Χουάνκαρ και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments