Lifestyle

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μπήκαν ληστές στο σπίτι του – Του πήραν 35.000 ευρώ και ρολόγια αξίας 15.000

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μπήκαν ληστές στο σπίτι του – Του πήραν 35.000 ευρώ και ρολόγια αξίας 15.000

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Παραβίασαν τα εξωτερικά ρολά της τριώροφης μονοκατοικίας του στην Παλλήνη

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έπεσε θύμα διαρρηκτών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

View this post on Instagram

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas)

Παραβίασαν τα εξωτερικά ρολά της τριώροφης μονοκατοικίας του στην Παλλήνη και άρπαξαν 35.000 ευρώ και ένα ρολόι Rolex αξίας 15.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ευτυχώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η οικογένειά του δεν βρίσκοντας μέσα στο σπίτι την ώρα της διάρρηξης.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους 12 μήνες, αφού η Χρύσα Μιχαλοπούλου στις 16 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι.Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε χορταίνει τα παιχνίδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον γιο του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τον απαθανατίζει και μοιράζεται τρυφερά τους στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.

Έτσι και το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουλίου, ο σεφ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με το παιδί του, που όπως φαίνεται τού μοιάζει πολύ!

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκεται στη θάλασσα και έχει στην αγκαλιά του το αγοράκι του, το οποίο το έχει «κατσιάσει» στα φιλιά!

«Στις κουφάλες αντίο Και τους δήθεν καλούς Ένα γιο για του μάγκες που με τις ατάκες τους φέρνουν σεισμούς Μην το βάζετε κάτω τ’ ακούς Γιατί αλλιώς θα χαθούμε μ’ αυτούς», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και το στιγμιότυπο είναι ό,τι πιο γλυκό έχετε δει!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments