Αθλητισμός

Αταμάν: «Η διοίκηση πήρε όποιον παίκτη ήθελα»

Αταμάν: «Η διοίκηση πήρε όποιον παίκτη ήθελα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε ουκ ολίγες φορές στην αγάπη που λαμβάνει από το κοινό στην Αθήνα, ενώ σχολιάζοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο υπογράμμισε: «”Θέλω να αναβιώσω τον ενθουσιασμό που δημιούργησε ο πατέρας μου”, μου είπε στην πρώτη μας συνάντηση. Αυτό το μέρος είναι διαφορετικό».

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε ουκ ολίγες φορές στην αγάπη που λαμβάνει από το κοινό στην Αθήνα

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε ουκ ολίγες φορές στην αγάπη που λαμβάνει από το κοινό στην Αθήνα, ενώ σχολιάζοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο υπογράμμισε: «”Θέλω να αναβιώσω τον ενθουσιασμό που δημιούργησε ο πατέρας μου”, μου είπε στην πρώτη μας συνάντηση. Αυτό το μέρος είναι διαφορετικό».

Σε ερώτηση που του έγινε για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό ο πρώην προπονητής της Αναντολού Εφές δήλωσε: «Εγώ τις έκανα όλες, η διοίκηση πήρε όποιον παίκτη ήθελα. Μέχρι στιγμής καμία ομάδα που έχω δουλέψει δεν έχει κάνει μεταγραφή χωρίς την έγκρισή μου. Υπήρχαν κάποια συμβόλαια με παίκτες πριν έρθω εδώ, αλλά εγώ ήθελα όλους τους νέους παίκτες». Παράλληλα, στάθηκε και στις νίκες στα ελληνικά ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, υποστήριξε πως τα θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την 3η θέση στην Euroleague και την αναγνώριση που λαμβάνει στον δρόμο τον κάνουν πολύ χαρούμενο.

Επιπλέον, για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό είπε μεταξύ άλλων, «Μετά τη συμφωνία μου με τον Παναθηναϊκό μου έστειλαν λουλούδια στο ξενοδοχείο που έμενα. “Καλωσήρθατε κ. Αταμάν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι”, έγραφε το σημείωμα. Μας σέβονται και λένε πως ο άνθρωπος που ήρθε εδώ θα μας βάλει προκλήσεις», ενώ τόνισε πως στο μέλλον θα γίνει πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments