Διεθνή

Πάπας Φραγκίσκος: Νέο πρόβλημα υγείας – Ακύρωσε τις συναντήσεις του

Πάπας Φραγκίσκος: Νέο πρόβλημα υγείας – Ακύρωσε τις συναντήσεις του

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ακυρώνει τις σημερινές συναντήσεις του ο πάπας Φραγκίσκος, καθώς έχει εποχική γρίπη, όπως έκανε γνωστό η υπηρεσία Τύπου του Βατικανού.

Αύριο, πάντως, ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να ευλογήσει κανονικά τους πιστούς

Ακυρώνει τις σημερινές συναντήσεις του ο πάπας Φραγκίσκος, καθώς έχει εποχική γρίπη, όπως έκανε γνωστό η υπηρεσία Τύπου του Βατικανού.

Αύριο, πάντως, ο ποντίφικας αναμένεται να ευλογήσει κανονικά τους πιστούς οι οποίοι, όπως κάθε Κυριακή, θα μεταβούν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Την Κυριακή, πάντως, ο ποντίφικας αναμένεται να ευλογήσει κανονικά τους πιστούς οι οποίοι θα μεταβούν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, όπως κάθε τέτοια μέρα της εβδομάδας.

Όπως αναφέρει το USnews, ο 87χρονος ποντίφικας πραγματοποιεί τακτικά ακροάσεις με αξιωματούχους του Βατικανού τα Σάββατα, καθώς και ιδιωτικές συναντήσεις.

Ο Πάπας έχει υποστεί επανειλημμένα προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες. Αναγκάστηκε, μάλιστα, να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι του στη συνάντηση COP28 για το κλίμα στο Ντουμπάι τον Δεκέμβριο, λόγω των επιπτώσεων της γρίπης και της φλεγμονής των πνευμόνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments