Lifestyle

Αντώνης Παπαηλίας: «Δέχτηκα ρατσιστικά σχόλια – Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα με μαύρο δάκρυ»

Αντώνης Παπαηλίας: «Δέχτηκα ρατσιστικά σχόλια – Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα με μαύρο δάκρυ»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ I Love Σου Κου

Αντώνης Παπαηλίας: «Στο παρελθόν έχω απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκρονικού Εγκλήματος γιατί με απειλούσαν. Υπάρχει έλλειψη παιδείας»

Από αγαπημένη Λόλα, στην πιο αγαπημένη γιαγιά της ελληνικής τηλεόρασης μετατράπηκε ο Αντώνης Παπαηλίας, που αυτήν την περίοδο τον απολαμβάνουμε στην Οδό Ζαρίφη 2, όπου υποδύεται τη γιαγιά Νούλα.

Ο 44χρονος performer μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα και τον Πάνο Τσουκαρά, για την πορεία του μέχρι σήμερα, τους ρόλους που έχει παίξει, αλλά και τα μηνύματα που έχει δεχτεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Papailias (@antonispapaelias)

Πάντως, μοναξιά δεν μπορεί να νιώθεις καθημερινά στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη, σαν γιαγιά Νούλα, στην Οδό Ζαρίφη 2. Ειδικά η Κατερίνα σού βγάζει κάτι πολύ οικείο, ακόμη κι αν δεν την ξέρεις.

Έχουμε απίστευτη χημεία και με την Άννα Ζηρδέλη και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και, όσο κλισέ κι αν ακουστεί, περνάμε πολύ ωραία. Ο ρόλος της γιαγιάς Νούλας «γεννήθηκε» στα γραφεία του Open όταν ψάχναμε με τους υπεύθυνους της εκπομπής τι ρόλο θα μπορούσα να κάνω. Θέλαμε κάτι διαφορετικό. Αυτή η σούπερ τρελή γιαγιά λοιπόν έχει πολλά στοιχεία από ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου.

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα εμφανιζόσουν σε ζωντανή καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση;

Ούτε κατά διάνοια.

Θα ήθελες να βρεθείς μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα χωρίς να υποδύεσαι κάποιον ρόλο;

Θα μπορούσα να παρουσιάζω μια εκπομπή που να έχει σχέση με τη μουσική, την αγαπώ πολύ. Αυτό που σίγουρα δεν θα έκανα στην τηλεόραση είναι να βρίσκομαι σε μια εκπομπή και να πρέπει να μιλάω άσχημα για άλλους ανθρώπους. Δεν θέλω να λέω κακίες και γενικότερα να στενοχωρώ κανέναν. Μου αρέσει να υπάρχει μέτρο σε αυτά που λέγονται στην τηλεόραση

Σαν Λόλα συμμετείχες με τον Λευτέρη Μητσόπουλο στον τέταρτο κύκλο του J2US, όπου αναδειχθήκατε νικητές.

Όταν μου έκαναν την πρόταση από την παραγωγή, τρελάθηκα από τη χαρά μου. Ήμουν ένας άνθρωπος πολύ ανασφαλής και θεωρούσα πως θα μείνουμε για λίγα live, αλλά τελικά ο κόσμος μάς αγάπησε πολύ. Εκείνη την περίοδο η ψυχοθεραπεία που έκανα με βοήθησε πολύ να ξεπεράσω το άγχος και τις φοβίες μου.

Φοβόσουν τα σχόλια που θα ακολουθούσαν;

Δεν ασχολoύμαι ιδιαίτερα με τα social media, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα ακούσω πολύ αισχρά σχόλια. Ευτυχώς, δέχτηκα πολλές θετικές κριτικές και μηνύματα αγάπης, αλλά και κάποια άκρως ρατσιστικά σχόλια που δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ σωστά. Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.

Απαντούσες στα υβριστικά σχόλια;

Ελάχιστες φορές. Είμαι 44 ετών πια και δεν θα ασχοληθώ με ρατσιστικά σχόλια, κουράστηκα. Τις φορές που ένιωσα ότι κάποιος έχει ξεπεράσει τα όρια πήγα στην αστυνομία. Στο παρελθόν έχω απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκρονικού Εγκλήματος γιατί με απειλούσαν. Υπάρχει έλλειψη παιδείας. Μακάρι κάποια στιγμή οι άνθρωποι να επικεντρωνόμαστε στο καλό και να πάμε τις ζωές μας μπροστά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments