Lifestyle

Γιώργος Μαργαρίτης: «Έχασα στα ζάρια μια πολυκατοικία»

Γιώργος Μαργαρίτης: «Έχασα στα ζάρια μια πολυκατοικία»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Γιώργος Μαργαρίτης | Giwrgos Margaritis (Official)

Γιώργος Μαργαρίτης: «Βρήκα πολλές γυναίκες και με όλες πέρασε καλά. Παντρεύτηκα μεγάλος γιατί στη ζωή μου είχα μια δεκαετία που έπαιζα τζόγο, έπαιξε ρόλο»

Τον Γιώργο Μαργαρίτη φιλοξένησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» η Αθηναΐς Νέγκα.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τις πίστες, για τις μεγάλες συνεργασίες του αλλά και για τον εθισμό του στον τζόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Margaritis Official (@giorgosmargaritis_official)

Ο ίδιος αρχικά τόνισε ότι προτιμά οι γυναίκες τραγουδίστριες να μην κάνουν προκλητικές εμφανίσεις.

«Εμένα μου αρέσει η τραγουδίστρια να είναι χαμηλοβλεπούσα, να τραγουδάει με νάζι και το φουστανάκι μην το πας παραπάνω. Χαλάει η μανέστρα. Γι΄αυτό ήμασταν καψούρια. Ο άνδρας καψουρεύεται από το λίγο»

Στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να παντρευτεί σε μεγαλύτερη ηλικία απέδωσε το γεγονός στον παλιό του εθισμό με τον τζόγο.

«Βρήκα πολλές γυναίκες και με όλες πέρασε καλά. Παντρεύτηκα μεγάλος γιατί στη ζωή μου είχα μια δεκαετία που έπαιζα τζόγο, έπαιξε ρόλο».

Και παρότι εξαιτίας του πάθους του έμεινε πίσω στη ζωή του, όπως ανέφερε, όταν αποφάσισε να πολεμήσει τους δαίμονές του ανέκαμψε γρήγορακαι διεκδίκησε όσα του στέρησε η προηγούμενη περίοδος.

«Ο τζόγος δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως αφήνεις κάποια πράγματα του εαυτού σου πίσω. Ήμουν ένας τραγουδιστής χωρίς δική μου δισκογραφία που είχα πολλή πέραση στους χώρους που τραγουδούσα. Μπορεί να έχασα μία πολυκατοικία στα ζάρια».

«Έχω πάρει όρκο ότι δεν θα ξαναπαίξω. Χαραμίζεις χρόνο από τη ζωή σου και λες “τι έκανα, θα μπορούσα να το είχα κάνει τότε».

Για τη σύζυγο και τον γιο του είπε:

«Η γυναίκα μου έτυχε σε μία στιγμή που ήμουν έτοιμος. Τα μεγαλύτερα αδέρφια μου έλεγαν “τι θα κάνεις τώρα θα μείνεις έτσι, όλα τα έχεις;”. Και έπεσε πάνω στη στιγμή που μου το έλεγαν οι αδερφές μου».

«Στη σχέση μου δεν πάω λουλούδια. Μην νομίζουν ότι ένας που θα πάει λουλούδια αγαπάει κιόλας. Διδάχτηκα ότι αυτοί που είναι μαζί είναι αυτοί που δεν ταιριάζουν. Αυτοί που ταιριάζουν δεν είναι μαζί. Αγάπησες κάποιον άνθρωπο, δεν τα έφερε η ζωή έτσι, δεν είστε μαζί, αυτό δεν ήταν το πιο σωστό και πού καταλήγουμε στους αταίριαστους».

«Ο γιος μου σπούδασε στο Οικονομικό Πειραιά και θέλει να γίνει τραγουδιστής. Τι να τον κάνω; Άλλα βιώματα έχει αυτός άλλα εγώ. Εγώ το είπα στον πατέρα μου όταν ήμουν 7 χρονών αυτός μου το είπε στα 28 του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments