Αθλητισμός

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ που θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ που θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ που θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο επανέλεγχος που έγινε στον διεθνή στόπερ επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού και την Τρίτη (27/2) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο χρόνος αποθεραπείας του ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Εκόνγκ θα χάσει τα δύο ματς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το Conference League καθώς και τα πρώτα ματς των πλέι οφ της Super League.

Πρόβλημα από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό προέκυψε και με τον Σάστρε ο οποίος υπέστη κάταγμα και η κατάσταση του Ισπανού θα αξιολογείται καθημερινά λόγω του σημείου του τραυματισμού του.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και οικογενειακό διπλό. Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά, ο Μπάμπα έβγαλε μέρος του προγράμματος στο πλαίσιο επανένταξης μετά τον τραυματισμό στη Λεωφόρο, ενώ ο Ντόμινικ Κοτάρσκι παρέμεινε εκτός καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο έφερε κι ένα άσχημο νέο, καθώς ο Ζόαν Σάστρε υπέστη κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου. Λόγω του σημείου του τραυματισμού, η κατάσταση του Ισπανού θα εκτιμάται καθημερινά.

Τέλος ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε επανέλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση. Ο Νιγηριανός έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού και αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments