Ελλάδα

Τον πατέρα Κλεομένη «δείχνει» σαν πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός Μανώλης

Τον πατέρα Κλεομένη «δείχνει» σαν πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός Μανώλης

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ποιος είναι ο εκκεντρικός ρασοφόρος για τον οποίο έχει αναγκαστεί να πάρει θέση ακόμα και η Ιερά Σύνοδος

Ποιος είναι ο εκκεντρικός ρασοφόρος για τον οποίο έχει αναγκαστεί να πάρει θέση ακόμα και η Ιερά Σύνοδος

Τον πατέρα Κλεομένη φέρεται να δείχνει ως πατέρα του βρέφους της οικογένειας, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Η αστυνομία προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια για τον πατέρα του βρέφους, την ώρα που έχει δοθεί εισαγγελική διαταγή για να παρθεί DNA από την οικογένεια, με τον πατέρα όμως να αρνείται να δώσει δείγμα επικαλούμενος λόγους θρησκευτικής συνείδησης.

Τον ισχυρισμό αυτό, υποστήριξε και ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline τονίζοντας ότι πρόκειται για παλαιοημερολογίτη ιερέα, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στους συγκεκριμένους ανθρώπους, «τους είχε υπό τη φτερούγα του».

Ποιος είναι ο πατέρας Κλεομένης

Εδώ και χρόνια, ο πατέρας Κλεομένης έχει γίνει viral με τους εξτρεμισμούς του, οι οποίοι καταγράφονται και μεταδίδονται μέσω καναλιού στο YouTube.

Χριστιανός παλαιοημερολογίτης, φανατικός αντισημίτης αλλά και με έναν συντηρητικό αντικαπιταλισμό. Τα βάζει με τα barcodes, τα οποία θεωρεί «χάραγμα του Αντίχριστου».

Ο ρασοφόρος, έχει γυρίσει βίντεο στα οποία επιτίθεται σε ATM τράπεζας, καταστρέφει κινητά, ενώ σε άλλα βανδαλίζει δημόσια γλυπτά. Σε ένα από αυτά τα βίντεο εμφανιζόταν να ρίχνει αυγά στο μνημείο Ολοκαυτώματος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.

Κάπου εκεί, η Ιερά Σύνοδος, αναγκάστηκε να παρέμβει. Με ανακοίνωσή της το 2017, ανέφερε για τον συγκεκριμένο κύριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου: «Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται “πατήρ Κλεομένης” και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως.

Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος. Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του.

Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας».

Απάντηση Κλεομένη στον Μανώλη

Απαντώντας στον παλαιοχριστιανό της ορεινής Κορινθίας, ο πατέρας Κλεομένης, μιλώντας στο MEGA και το Live News διέψευσε τους σχετικούς ισχυρισμούς: «Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς. Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω όσα αναφέρει η θρησκεία μας». «Αυτά τα ισχυρίζεται αυτός. Εγώ από σένα τα ακουώ».

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την συκοφαντία αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Χείλη ιερέως ου ψεύδονται. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεν εχώ καμία σχέση, δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του» , κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments