Αθλητισμός

Ο Λούκας Βιλντόσα δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR!

Ο Λούκας Βιλντόσα δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR!

Πηγή Φωτογραφίας: [367297] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / FINAL-8 / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Λούκας Βιλντόσα δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Μαδρίτη για τον αγώνα με την Ρεάλ (29/2, 21:45, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague, αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Λούκα Βιλντόσα τέθηκε εκτός για τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ρεάλ (29/2, 21:45, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague και δεν ταξίδεψε με την αποστολή για την Μαδρίτη.

Οι “πράσινοι” αναχώρησαν σήμερα (27/2) για την Ισπανία, για να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία υπό τον κίνδυνο αυριανής (28/2) απεργίας, με τον Αργεντινό να μένει στην Αθήνα, αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο από την πλευρά του αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις όταν φτάσει στην Μαδρίτη, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία.

Παράλληλα, οι παίκτες των “πράσινων” που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες – όπως και ο Εργκίν Αταμάν, που κάθισε στον πάγκο της Τουρκίας – θα πάνε μόνοι τους με απευθείας πτήσεις στην Μαδρίτη. Ο λόγος για τους Έλληνες διεθνείς (Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Μαντζούκας, Αντετοκούνμπο), τον Ματίας Λεσόρ (Γαλλίας), τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Ισπανία) και τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι (Πολωνία).

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Πηγή: sport24.gr//ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments