Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Γεμάτο το απουσιολόγιο Λουτσέσκου με τον Πανσερραϊκό

ΠΑΟΚ: Γεμάτο το απουσιολόγιο Λουτσέσκου με τον Πανσερραϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Με πάρα πολλές απουσίες ταξιδεύει για τις Σέρρες ο ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (28/2, 20:00) στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Πάρα πολλές οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό

Με πάρα πολλές απουσίες ταξιδεύει για τις Σέρρες ο ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (28/2, 20:00) στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μειτέ και Κουλιεράκης, οι τραυματίες Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, ο Κοτάρσκι που έχει ίωση, ο Μπάμπα που ακόμη δεν είναι έτοιμος μετά το χτύπημα στη Λεωφόρο αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που επίσης έχει ίωση.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης και ταξιδεύει στις Σέρρες για το προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τρίτης (27.02). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μεϊτέ και Κουλιεράκη . Εκτός μάχης είναι οι Σάστρε , Μιχαηλίδης που έκαναν θεραπεία, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ο Κοτάρσκι που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ο Μπάμπα που ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξης μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στη Λεωφόρο, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμεινε κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments