Ελλάδα

Κορινθία – Ρασοφόρος Κλεομένης: «Δεν έχω καμία σχέση με την κόρη του “παλαιοχριστιανού” ούτε παιδί μαζί της»

Κορινθία – Ρασοφόρος Κλεομένης: «Δεν έχω καμία σχέση με την κόρη του “παλαιοχριστιανού” ούτε παιδί μαζί της»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/FACEBOOK/Αναταραχη ΠΕΙΝΑ 2

Ο «πατήρ Κλεομένης» αρνείται τα πάντα - Έγινε γνωστός από την εποχή του κορωνοϊού όταν πήγαινε στις συγκεντρώσεις κατά των εμβολίων

Τον αυτοαποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη» έναν παλαιοημερολογίτη, που είναι γνωστός στο ΥouΤube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μια γραφική φιγούρα που βάλλει κατά πάντων, δείχνει ως τον πατέρα του βρέφους της 22χρονης κόρης του ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης σύμφωνα με τον δικηγόρο του αν και ο ίδιος αρνείται πως δόθηκε αυτή η κατάθεση.

Ο δικηγόρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε πως ο 45χρονος υποστήριξε τα παραπάνω σε κατάθεσή του στην Αστυνομία, αναφέροντας πως τον ρόλο έχουν πλέον οι Αρχές. Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στις Αρχές.

«Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην Αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου» είπε στο Mega και την εκπομπή Live News.

View this post on Instagram

A post shared by Ellada 24 (@ellada24gr)

Ποιος είναι ο «πατήρ Κλεομένης» που έγινε γνωστός επί εποχή κορωνοϊού

Ο ρασοφόρος «πατήρ Κλεομένης» έγινε γνωστός στο πανελλήνιο την εποχή του κορωνοϊού αναρτώντας στη σελίδα του στο Facebook βίντεο θρησκευτικού ακτιβισμού κάνοντας κηρύγματα κατά των εμβολίων ενώ είναι και μεγάλος αρνητής των νέων ταυτοτήτων.

Μέσα από το προσωπικό του κανάλι με τίτλο «Χάραγμα» στο YouTube ο παλαιοημερολογίτης ιερέας Κλεομένης Κεφάλας διακηρύσσει μια ακραία ερμηνεία για τον Χριστιανισμό, η οποία τον οδήγησε και στη φυλακή. Αφορμή για αυτό υπήρξε ο βανδαλισμός σε ένα μηχάνημα ΑΤΜ, τον οποίο και βιντεοσκόπησε.

Φορώντας το μαύρο ράσο και το σκουφάκι στο κεφάλι που είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media με περιπαικτικά σχόλια για τη δράση του έβγαζε «πύρινους λόγους» στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτές τις συγκεντρώσεις βρίσκονταν και η 22χρονη κόρη του Καλαϊτζιδάκη.

Ωστόσο ο «γραφικός» αυτός μοναχός έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στους κόλπους της εκκλησίας και στους πιστούς με τις πράξεις του και κυρίως με αυτή στην οποία απεικονίζεται σε βίντεο να βανδαλίζει μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας. Τότε το βίντεο αυτό είχε προκαλέσει αντιδράσεις από φορείς αλλά και από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Ελλάδος.

Σε ανακοίνωσή του χαρακτήριζε το περιστατικό «επαίσχυντο και λυπηρό», ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στη σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη. Σε παλαιότερη ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος έχει ξεκαθαρίσει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «ουδεμία σχέση» έχει με τον αποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη».

Αρνείται τα πάντα ο «πατήρ Κλεομένης»

Από την άλλη, ο «πατήρ Κλεομένης», μιλώντας στο Live News, αρνείται κάθε σχέση και γνωριμία με την οικογένεια παλαιοχριστιανών.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω. Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments