Ελλάδα

Νεκρό βρέφος στη Σόλωνος: Ποιο το επικρατέστερο σενάριο

Νεκρό βρέφος στη Σόλωνος: Ποιο το επικρατέστερο σενάριο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο υπάλληλος που βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα, πήγε στην αστυνομία το απόγευμα και κατέθεσε ότι ενημέρωσε την οργάνωση ότι βρήκε «κάτι που μοιάζει με βρέφος και φέρει ομφάλιο λώρο»

Ο υπάλληλος που βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα, πήγε στην αστυνομία το απόγευμα και κατέθεσε ότι ενημέρωσε την οργάνωση ότι βρήκε «κάτι που μοιάζει με βρέφος και φέρει ομφάλιο λώρο»

Βρέθηκε το βρέφος που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας από εργαζόμενο σε εταιρεία αποφράξεων, σε κτήριο που ανήκει στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, στην οδό Σόλωνος, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο υπάλληλος που βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα, πήγε στην αστυνομία το απόγευμα και κατέθεσε ότι ενημέρωσε την οργάνωση ότι βρήκε «κάτι που μοιάζει με βρέφος και φέρει ομφάλιο λώρο».

Στη συνέχεια, δυνάμεις της αστυνομίας και ιατροδικαστής, έσπευσαν στο σημείο, όπου περίμεναν τον υπεύθυνο του κτηρίου για να τους ανοίξει και να πραγματοποιήσουν τις έρευνες.

Τελικά, αργά το βράδυ, άνθρωποι της ΜΚΟ, παρέδωσαν στην αστυνομία τη σορό του βρέφους που διατηρούσαν σε «κάτι σαν ψυγείο» και υποστήριξαν ότι θα ενημέρωναν το πρωί της Τρίτης ιατροδικαστή. Εικάζεται ότι κάποια γυναίκα που επισκέπτεται τη δομή ίσως γέννησε και στη συνέχεια πέταξε το μωρό της.

Έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του βρέφους για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments