Πολιτική

Παππάς: Έρχονται δομικές αλλαγές με νέα πρόσωπα στον ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς: Έρχονται δομικές αλλαγές με νέα πρόσωπα στον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Ο κόσμος θα αποφασίσει για την ενδεχόμενη αλλαγή στα σήματα, στο brand του κόμματος» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλοντας δομικές αλλαγές στο κόμμα, δύο ημέρες μετά τα τεκταινόμενα στο Συνέδριο.

«Ο κόσμος θα αποφασίσει για την ενδεχόμενη αλλαγή στα σήματα, στο brand του κόμματος» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κόσμος θα αποφασίσει για την ενδεχόμενη αλλαγή στα σήματα, στο brand του κόμματος» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλοντας δομικές αλλαγές στο κόμμα, δύο ημέρες μετά τα τεκταινόμενα στο Συνέδριο.

«Αλλαγές δομικές με νέα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά, αλλαγές ψηφιοποίησης του κόμματος. Δεν μπορεί ένα κόμμα το 2024 να μην μπορεί να διεξάγει εκλογές σε όλες τις οργανώσεις τους με ψηφιακό τρόπο γιατί πλέον ο κόσμος δεν συμμετέχει στην κομματική ζωή και το είδαμε και στο συνέδριο», είπε αρχικά ο κ. Παππάς.

«Ο κόσμος θα αποφασίσει για την ενδεχόμενη αλλαγή στα σήματα, στο brand του κόμματος. Το όνομα νομίζω είναι το τελευταίο», συνέχισε, ενώ ερωτηθείς για το πώς θα γίνουν οι αλλαγές, ο κ. Παππάς απάντησε:

«Κατ΄ αρχήν θα πρέπει να αναδειχθούν νέα πρόσωπα. Θα έχουμε εκλογές οργάνων. Από εκεί και πέρα θα έχουμε μία δομή διαφορετική. Θα ενεργοποιηθούν τα think tank, τα task forces, τις βάσεις του κόσμου».

Ως προς τι θα γίνει με το εκτελεστικό γραφείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ενδεχομένως θα αποτελείται από 8 πρόσωπα και τον Στέφανο Κασσελάκη, εξηγώντας ότι είναι αυτοί που εκλέγονται από την Πολιτική Γραμματεία, οι δύο γραμματείς, που θα υπάρχουν, ο εκπρόσωπος Τύπου και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments