Αθλητισμός

Ο θρυλικός Καρλ Λιούις στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου – «Γι’ αυτό πρέπει να ακούμε τους αθλητές»

Ο θρυλικός Καρλ Λιούις στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου – «Γι’ αυτό πρέπει να ακούμε τους αθλητές»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Paul Heckmann

Υπενθυμίζεται ότι ο ο Έλληνας πρωταθλητής είπε ότι θα σταματήσει το μήκος και θα μεταπηδήσει στο τριπλούν εφόσον η παγκόσμια ομοσπονδία καταργήσει τη λογική της βαλβίδας

Ο Καρλ Λιούις, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών, στάθηκε στο πλευρό του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, ανέδειξε το θέμα της αλλαγής που εξετάζεται στο μήκος.

Ο Αμερικανός αθλητής στον λογαριασμό στο Χ, αναήρτησε τις δηλώσεις του Τεντόγλου και σχολίασε: «Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συμβουλευόμαστε τους αθλητές. Δεν θα συμφωνούσαν ποτέ με αυτήν την αλλαγή μορφής. Έχω ακούσει τόσες απόψεις αλλά όχι από τους άλτες. Τώρα, κάθε άλτης πρέπει να μιλήσει και να τους κάνει να καταλάβουν ότι δεν θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές».

Υπενθυμίζεται ότι ο ο Έλληνας πρωταθλητής είπε ότι θα σταματήσει το μήκος και θα μεταπηδήσει στο τριπλούν εφόσον η παγκόσμια ομοσπονδία καταργήσει τη λογική της βαλβίδας καθώς σχεδιάζει να μετράει το άλμα κάθε αθλητή από το σημείο που θα κάνει το τελευταίο πάτημα πριν από το άλμα και όχι από τη βαλβίδα όπως παραδοσιακά ισχύει στο αγώνισμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments