Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Κολοσσός: Με φόρα από τη Μαδρίτη έκανε περίπατο το τριφύλλι [96-73]

Παναθηναϊκός Κολοσσός: Με φόρα από τη Μαδρίτη έκανε περίπατο το τριφύλλι [96-73]

Πηγή Φωτογραφίας: [367721] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με φόρα από τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Κολοσσό για τη Basket League

Με φόρα από τη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Κολοσσό για τη Basket League και μετά το πρώτο 10λεπτο πάτησε γκάζι και επικράτησε τελικά με 96-73, με τον Εργκίν Αταμάν να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους και να δικαιώνεται καθώς άπαντες σκόραραν.

Οι Πράσινοι θα ήταν, φυσικά, ούτως ή άλλως ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, απλά έχοντας και την ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία οι οπαδοί τους περίμεναν ακόμη ένα show κόντρα στην ομάδα της Ρόδου, η οποία άντεξε για 15 λεπτά.

Το 26-26 στο τέλος της πρώτης περιόδου αποτελούσε «παράσημο» για τον Κολοσσό που είχε 6/9 τρίποντα σε αυτό το διάστημα, για να ξεκινήσει με… θράσος τη δεύτερη περίοδο καθώς πέρασε μπροστά με 28-29. Κάπου εκεί, όμως, ο Παναθηναϊκός έκανε σερί 8-0 και μετέτρεψε το σκορ σε 36-29, ανεβάζοντας στη συνέχεια στροφές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Με τον Αταμάν να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες και άπαντες να σκοράρουν, οι Πράσινοι άρχισαν να ανοίγουν σταθερά τη διαφορά στην τρίτη περίοδο που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 79-58, για να επικρατήσουν τελικά με 79-63, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στον αγώνα με τη Βιλερμπάν για τη Euroleague.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments