Lifestyle

Ζέτα Δούκα: «Υπήρχαν φωνές που μου είπαν να κάνω πίσω να μην τον κυνηγήσω»

Ζέτα Δούκα: «Υπήρχαν φωνές που μου είπαν να κάνω πίσω να μην τον κυνηγήσω»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Zeta Douka!!!

Ζέτα Δούκα: Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή.

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και τριών μελών του πειθαρχικού συμβουλίου ενώ πριν από λίγες ημέρες το δικαστήριο ζήτησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να καλύψει τα κενά στην άλλη αγωγή που έχει καταθέσει κατά των ηθοποιών Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για την ηθική δικαίωση που νιώθει αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για όσα βίωσε.

«Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση. Έχω την πεποίθηση ότι η οριστική δικαίωση δεν θα αργήσει».

«Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Κόστος ψυχολογικό, οικονομικό και επαγγελματικό. Μου άλλαξε τελείως τη ζωή».

«Όταν ένας άνθρωπος έχει πάρει μία τέτοια απόφαση και έχει βγει μπροστά να μιλήσει για κάποια θέματα πάρα πολύ κόσμο τον βρίσκει και απέναντί του. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή.

Ακόμη και στις πολύ δύσκολες στιγμές που ένιωσα ότι και οι δυνάμεις μου και το κουράγιο μου θα με εγκαταλείψουν. Όχι μόνο από τον δικαστικό αγώνα αλλά και από τη στάση κάποιων ανθρώπων – και δικών μου ανθρώπων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Από ανθρώπους που ήξεραν και την ιστορία και τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Δεν έχω μετανιώσει αλλά άξιζε και με το παραπάνω διότι βλέποντας τον κόσμο πλέον να μιλάει πιο ανοιχτά και ότι το κλίμα να είναι ευνοϊκότερο να ακουστούν φωνές των θυμάτων κακοποίησης πάσης φύσεως».

«Υπήρξαν φωνές τόσο από το στενό φιλικό μου κύκλο όσο και από τον επαγγελματικό που μου είπαν να κάνω πίσω» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments