Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: «Ντράπηκα που έβλεπε ο κόσμος να τρέχει αίμα όταν μου πέταξαν αντικείμενο στην πίστα»

Κατερίνα Λιόλιου: «Ντράπηκα που έβλεπε ο κόσμος να τρέχει αίμα όταν μου πέταξαν αντικείμενο στην πίστα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ ant1tv •

Κατερίνα Λιόλιου: Στη Θεσσαλονίκη δεν ήμασταν sold out μόνο γιατί εγώ έλεγα δέκα γνωστά τραγούδια αλλά γιατί όλα τα παιδιά ερχόντουσαν με χαμόγελο στη δουλειά

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου και μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της, την εμφάνισή της στην Αθήνα αλλά και το περιστατικό με θαμώνα του μαγαζιού που εμφανιζόταν.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν δέχθηκε πανέρια από λουλούδια αλλά ηλεκτρονικό τσιγάρο με αποτέλεσμα να της σκιστεί το μάτι.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Όπως εξομολογήθηκε, ένιωσε άσχημα για τους υπόλοιπους θαμώνες που είχαν έρθει να διασκεδάσουν και ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει όποιος της έριξε το αντικείμενο.

«Είναι ωραίος ο έρωτας! Υπάρχει φλερτ στον αέρα. Η ζωή χωρίς φλερτ και μουσική δεν υπάρχει, αυτά κάνουν την χρυσόσκονη. Πάντα είμαι ερωτευμένη, γουστάρω. Δεν μπορώ την αποστειρωμένη ζωή, είμαι καλλιτέχνης. Θα λέω το “ήμουν η γυναίκα της ζωής σου” και δεν θα το εννοώ; Δεν μπορώ. Ο έρωτας για μένα είναι καύσιμο!

Έκανα μια προσπάθεια να χορέψω στο τελευταίο video clip. Το τραγούδι “Νοικιάστηκε” δεν φώναζε από την αρχή ότι είναι σουξέ αλλά το ένιωθα ότι κάτι είχε. Είναι αληθινή ιστορία από ότι ξέρω. Μόλις το άκουσα, ήταν οι πρώτες εικόνες που έκανα. Επειδή πιστεύω στο ένστικτό μου, πάντα κρατάω την πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό. Το πρώτο πλάνο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν αυτές οι εικόνες, χόρευα τέλεια. Μου πήρε τρεις εβδομάδες κάθε μέρα για να μάθω το χορευτικό, να σταμπιλάρω την κινησιολογία. Εκεί έγιναν 10 take. Το βίντεο ήταν μονοπλάνο και ήταν η λόξα μου. Όταν εμείς χορεύαμε, από την άλλη πλευρά πήγαινε το συνεργείο και σε χρόνο ρεκόρ αδειάζαμε τα έπιπλα και στο επόμενο πλάνο το σημείο ήταν άδειο. Λέει “το σπίτι μας νοικιάστηκε” και έμεινα μόνη και χωρίς έπιπλα. Γενικά έχω άμυνες και πολλά φίλτρα. Έχω τοίχος αλλά μέσα μου χάλια, κουρελού, πολύ συναίσθημα».

«Εμένα δεν ήρθε λουλούδι αλλά ηλεκτρονικό τσιγάρο επαναφορτιζόμενο και δεν ήταν ελαφρύ. Δεν πιστεύω ότι θα το έπαιρνε κάποιος επίτηδες. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου. Μου ήρθε ένα αντικείμενο, έτρεχαν αίματα και αντί να νιώθω θυμό, ένιωσα ντροπή που ήρθε να με δει. Δεν βρήκα δόλο! Με στεναχώρησε που δεν σηκώθηκε να μου πει “Συγγνώμη, καταλάθος έφυγε”. Επειδή δεν ήθελα να κοιτάξω κατάματα, είπα ότι όποιος το έκανε να αποχωρήσει. Εφόσον δεν θες να πεις συγγνώμη. Και το είπα πολύ ευγενικά.

Έχω πάρει απρόσμενα πολλή αγάπη. Πριν ξεκινήσω στη Θεσσαλονίκη μου είπαν θα έχεις 100-150 άτομα, κάντους να περάσουν καλά. Αλλά ήταν sold out και ο χώρος χωρούσε 600. Ο χώρος είναι μοντέρνος και ταυτόχρονα είναι έτσι φτιαγμένο που το νιώθεις στέκι, δεν είναι αχανές!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments