Πολιτική

Άδωνις: Εγκαίνια της πρώτης αίθουσας για συγγενείς των παιδιών στην «Αγία Σοφία»

Άδωνις: Εγκαίνια της πρώτης αίθουσας για συγγενείς των παιδιών στην  «Αγία Σοφία»

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Ένας πνεύμονας υγείας και αξιοπρέπειας

Το παρών έδωσε πριν από λίγη ώρα στην τελετή εγκαινίων της πρώτης αίθουσας για συγγενείς των παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε σχετικές δηλώσεις, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «πρόκειται για ένα χώρο αξιοπρέπειας για τις οικογένειες που φέρνουν τα παιδιά τους για να διανείμουν στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» για ένα μικρό χρονικό διάστημα, σε έναν όμορφο χώρο πλησίον των παιδιών τους, όταν αυτά θα υποβάλλονται στις αναγκαίες θεραπείες. Ο ξενώνας θα μπορεί να φιλοξενεί τρεις οικογένειες. Θα υπάρχουν τρία διαμερίσματα, τα οποία θα έχουν κουζίνα, χώρο ανάπαυσης, καθώς επίσης και κρεβατοκάμαρα».

Όπως ενημέρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «η πρωτοβουλία έχει αναληφθεί από μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Οι άνθρωποι της εταιρείας αυτής ήρθαν στο γραφείο μου πριν από λίγο καιρό και μου εξεδήλωσαν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε αυτή τη χορηγία. Τους ενθάρρυνα, αποδέχθηκα τη δωρεά, τους υπέδειξα το χώρο στο νοσοκομείο παίδων. Για εμάς, το νοσοκομείο αυτό δεν είναι ένα απλό νοσοκομείο. Είναι το βασικό μας νοσοκομείο για τα παιδιά μας. Για αυτό και προκηρύξαμε πολλές νέες θέσεις σε αυτό το νοσοκομείο, όλη την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με τον αρμόδιο υφυπουργό, τον κύριο Θεμιστοκλέους. Είναι μια πολύ μεγάλη δαπάνη συνολικής αναβάθμισης των νοσοκομείων μας. Θα είναι ένας πνεύμονας υγείας για τα παιδιά μας. Το έργο θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο από σήμερα, ίσως και κάπως λιγότερο», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments