Trash

Ο DJ Khaled διέταξε να τον πάρουν στα χέρια για να μη λερώσει τα παπούτσια του

Ο DJ Khaled διέταξε να τον πάρουν στα χέρια για να μη λερώσει τα παπούτσια του

Πηγή Φωτογραφίας: DJ Khaled Selling Gold Lion Statues/pitchfork.com

Ένα απίστευτο περιστατικό με τον DJ Khaled προκάλεσε την κατακραυγή στα social media. Έβαλε να τον σηκώσουν στα χέρια για να μη λερώσει τα παπούτσια του

Μετά τη δημοσιοποποίηση του βίντεο που δείχνει τους σωματοφύλακές του να σηκώνουν τον DJ Khaled στα χέρια για να μη λερωθούν από την άμμο τα αθλητικά του, έχει ξεσπάσει χαμός στα social media για τη συμπεριφορά του.

View this post on Instagram

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φαίνεται ο ράπερ DJ Khaled να αφήνεται στα χέρια των σωματοφυλάκων του για να τον μεταφέρουν από τη λιμουζίνα του σε άλλο όχημα και από εκείνο απευθείας στη σκηνή για να μη λερώσει τα παπούτσια του.

«Δεν θέλω να λερώσω τα Jordans μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε;» ακούγεται να λέει ο 48χρονος ράπερ με δύο σωματοφύλακες να τον σηκώνουν στα χέρια για να τον μεταφέρουν.

«Από τα πιο χαζά πράγματα που έχω δει»

Παρά το γεγονός ότι στο ίδιο βίντεο ο ράπερ ακούγεται να ευχαριστεί τους σωματοφύλακες για την κίνησή τους, οι followers του στο Instagram εξέφρασαν την ένστασή τους για την αδιανόητη συμπεριφορά του.

View this post on Instagram

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

«Είσαι ασεβής», «είναι από τα πιο χαζά πράγματα που έχω δει», «ξεκαβάλα από το άλογό σου», «η άρση ενός άνδρα 200 κιλών δεν ήταν στα προαπαιτούμενα», «οι σωματοφύλακες δεν πληρώνονται αρκετά γι’ αυτό», «μετά από αυτό έχασα κάθε σεβασμό στο πρόσωπό σου», «γιατί δεν φοράς σαγιονάρες και βάλε τα Jordans όταν ανέβεις στη σκηνή;» ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν στον DJ Khaled.

«Δεν έχω καθόλου σεβασμό για εσένα. Είναι γελοίο το γεγονός πως ένας oversized άντρας θα το έκανε αυτό. Μιλάει τόσο πολύ για τον Θεό και συμπεριφέρεται έτσι για ένα ζευγάρι παπούτσια. Γελοίο!», σημειώνει άλλος χρήστης κάτω από την ανάρτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments