Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό – Δύο εκτός

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό – Δύο εκτός

Πηγή Φωτογραφίας: [366502] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/3, 20:30).

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/3) στο Φάληρο για την πρεμιέρα των playoff της Super League ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (9/3) ο Παναθηναϊκός.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των πρασίνων, Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστή την αποστολή του τριφυλλιού.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι μόνιμοι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Εκτός επίσης έμεινε ο ανέτοιμος Βέρμπιτς αλλά και ο Αϊτόρ.

Κάπως έτσι η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους:  Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των playoffs του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και ολοκληρώθηκε με ανάπτυξη παιχνιδιού. Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και ειδικό πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της αποστολής ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ο Βαγιαννίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα λόγω καρτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments