Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναικός: Πέρασε με ανατροπή το τριφύλλι από το Καραϊσκάκη [1-3]

Ολυμπιακός Παναθηναικός: Πέρασε με ανατροπή το τριφύλλι από το Καραϊσκάκη [1-3]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός μπήκε ως τέταρτος στα playoffs της Super League, βρέθηκε πίσω στο σκορ από απίθανο γκολ του Ποντένσε

Ο Παναθηναϊκός μπήκε ως τέταρτος στα playoffs της Super League, βρέθηκε πίσω στο σκορ από απίθανο γκολ του Ποντένσε, αλλά έδειξε τεράστια ψυικά αποθέματα κι έκανε την ανατροπή της χρονιάς, επικρατώντας με 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φώτης Ιωαννίδης που πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ μετά από εξαιρετική ανάπτυξη, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει για να φέρει το Τριφύλλι στους 59 βαθμούς, με τους Πειραιώτες να μένουν στους 57.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, καθώς με πρωγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη πήρε τη νίκη με 3-1, προσπέρασε τους Πειραιώτες στη βαθμολογία και ξεκίνησε με το δεξί στη διαδικασία των play off.

Πως παρατάχθηκαν

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Πασχαλάκη, με τους Ροντινέι, Κάρμο, Μπιανκόν και Ορτέγκα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα Έσε και Όρτα. Στα δύο άκρα οι Ποντένσε και Μασούρας με τους Ελ Κααμπί και Ναβάρο στην κορυφή.

Η 11αδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρα, Ακαϊντίν, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτα, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments