Διεθνή

«Ψηστήρι» σε Μασκ από την ομάδα Τραμπ εν όψει εκλογών

«Ψηστήρι» σε Μασκ από την ομάδα Τραμπ εν όψει εκλογών

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ (EUROKINISSI/NATO)

Πιέσεις να μιλήσει στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τον Ιούλιο

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και οι σύμμαχοί του στην Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών θέλουν να πείσουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, να μιλήσει στο συνέδριο του GOP (Grand Old Party) τον Ιούλιο.

Οι Ρεπουμπλικάνοι ηγέτες πιστεύουν ότι το να δώσει ο Μασκ μια ομιλία στο συνέδριο θα μπορούσε βοηθήσει ψηφοφόρους πιο μικρής ηλικίας να στηρίξουν το κόμμα στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ αναμένεται να πάρει το χρίσμα στο Μιλγουόκι ως υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, θέλοντας να πάρει τη ρεβάνς από τον Μπάιντεν για την ήττα του πριν 4 χρόνια.

Ο ρόλος του Μασκ ως πιθανού ομιλητή ήρθε στο προσκήνιο αφού φέρεται να συναντήθηκε με τον Τραμπ και μια ομάδα πλούσιων χορηγών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Προφανώς ακόμη και μια εμφάνιση του Μασκ στο συνέδριο θα δείξει μια σαφή υποστήριξη της υποψηφιότητας του Τραμπ.

Ο Μασκ, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι δεν σκοπεύει να δωρίσει χρήματα στις εκστρατείες του Τραμπ ή του Μπάιντεν.

Αλλά ένα άτομο που γνωρίζει τη συνάντηση του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Φλόριντα είπε ότι ορισμένοι από τους συμβούλους του Τραμπ ελπίζουν ότι ο Μασκ θα αρχίσει να υποστηρίζει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Πηγή: CNBC

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments