Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη η μαγνητική του Ντραγκόφσκι, απέφυγε τη ζημιά

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη η μαγνητική του Ντραγκόφσκι, απέφυγε τη ζημιά

Πηγή Φωτογραφίας: [367917] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι έκανε θεραπεία στη σημερινή (11/03) προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το σπουδαίο διπλό που πέτυχε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και πλέον στρέφεται στο επόμενο βήμα των playoffs, το οποίο είναι σε τρεις εβδομάδες.

Στη σημερινή προπόνηση ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι έκανε θεραπεία. Ο Πολωνός γκολκίπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα ο Χουάνκαρ προπονήθηκε κανονικά και είναι πλέον διαθέσιμος.

Σε ό,τι αφορά στον Ντραγκόφσκι εντός της αυριανής ημέρας (03/11), θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στον ορθό μηριαίο μυ που τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 7ο λεπτό του κυριακάτικου (10/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο συμφωνα με το sport24.gr

Ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ, φαίνεται πάντως πως έχει αποφύγει τη μεγάλη ζημιά, καθώς με το που αισθάνθηκε το τσίμπημα στο πόδι του κάλεσε αμέσως το ιατρικό τιμ και δείχνει πως έχει αποφύγει έναν πιο βαρύ τραυματισμό.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments