Διεθνή

«Είμαι νέος και ωραίος»: Ο Μπάιντεν κάνει χιούμορ για την ηλικία του σε νέο προεκλογικό σποτ

«Είμαι νέος και ωραίος»: Ο Μπάιντεν κάνει χιούμορ για την ηλικία του σε νέο προεκλογικό σποτ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖ. ΜΠΑΪΝΤΕΝ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Η διαφημιστική εκστρατεία του αμερικανού προέδρου ξεκίνησε από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και τα ιντερνετικά Μέσα και θα κοστίσει 30 εκατ. δολάρια για ένα μήνα

Μετά από την πύρινη ομιλία του στο Κογκρέσο, από την οποία κέρδισε πόντους τόσο στους Δημοκρατικούς όσο και στους αναποφάσιστους, οι προεκλογικές μηχανές του Τζο Μπάιντεν άρχισαν να δουλεύουν στο φουλ. Η προεκλογική του ομάδα του Τζο Μπάιντεν ξεκίνησε μια εντατική διαφημιστική εκστρατεία στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα ψηφιακά Μέσα, ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων στις μεγάλες και κρίσιμες πολιτείες. Στην πρώτη διαφήμιση, διάρκειας ενός λεπτού, που βγήκε στον αέρα το Σάββατο, ο αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να καθησυχάσει όσους ανησυχούν για την ηλικία του. «Κοίτα, δεν είμαι νέος. Αυτό δεν είναι μυστικό», λέει ο 81χρονος πρόεδρος στο πρώτο πλάνο. «Αλλά καταλαβαίνω πώς να κάνω αυτά που πρέπει για τον αμερικανικό λαό». Remaining Time-0:00 Fullscreen Mute Η εκστρατεία του Μπάιντεν είπε ότι η διαφήμιση θα εμφανίζεται σε δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των ESPN και TNT, καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του οποίου διεξάγονται τουρνουά μπάσκετ κολλεγίων NCAA σε ολόκληρη τη χώρα. Επίσης, πρόκειται να εμφανιστεί στο Comedy Central και στο FX. «Οδήγησα τη χώρα στην κρίση της Covid», λέει ο Μπάιντεν στη διαφήμιση. «Σήμερα, έχουμε την ισχυρότερη οικονομία στον κόσμο. Πέρασα έναν νόμο που μειώνει τις τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, περιορίζει την τιμή της ινσουλίνης στα 35 δολάρια τον μήνα για τους ηλικιωμένους». Στη συνέχεια ο Μπάιντεν απευθύνεται στον αντίπαλό του: «Επί τέσσερα χρόνια, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να περάσει έναν νόμο για τις υποδομές και απέτυχε. Εγώ το κατάφερα. Τώρα ξαναχτίζουμε την Αμερική. Πέρασα τον μεγαλύτερο νόμο στην ιστορία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής γιατί το μέλλον μας εξαρτάται από αυτήν», συνέχισε. Ο Μπάιντεν υποσχέθηκε να κάνει ξανά τις αμβλώσεις νόμιμες σε πανεθνικό επίπεδο, λέγοντας ότι ο Τραμπ «αφαίρεσε την ελευθερία των γυναικών να επιλέγουν». «Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι η δουλειά του προέδρου είναι να φροντίζει τον Ντόναλντ Τραμπ», είπε ο Μπάιντεν. «Εγώ πιστεύω ότι η δουλειά του προέδρου είναι να πολεμήσει για εσάς, τον αμερικανικό λαό, και αυτό κάνω». Στο τέλος, σε μία σκηνή από το γύρισμα, ο Μπάιντεν κάνει χιούμορ λέγοντας ότι είναι «νέος και ωραίος». Μετά την ομιλία του στο Κογκρέσο για την Κατάσταση του Εθνους, ο Μπάιντεν έλαβε μερικές από τις υψηλότερες δωρεές εδώ και πολύ καιρό και ξεκίνησε περιοδεία σε πολλές πολιτείες. Επισκέπτεται την Πενσυλβάνια και την Τζόρτζια πριν συνεχίσει στο Νιου Χάμσαϊρ, το Γουισκόνσιν και το Μίσιγκαν την επόμενη εβδομάδα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments