Lifestyle

Ο Φώτης Ιωαννίδης με την Ελένη Βουλγαράκη στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Ο Φώτης Ιωαννίδης με την Ελένη Βουλγαράκη στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Πηγή Φωτογραφίας: Gazzetta.gr

"Α χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου"

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, πετυχαίνοντας δύο από τα τρία γκολ του τριφυλλιού.

View this post on Instagram

A post shared by Εleni Voulgaraki ☆ (@voulgaraki_el)

Μετά το ντέρμπι αιωνίων ο διεθνής επιθετικός των πρασίνων ευχήθηκε στη σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη με story στο Instagram για τα γενέθλιά της το Σάββατο, με μια κοινή τους φωτογραφία. “Α χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η 34χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια πήγε πρόσφατα για πρώτη φορά στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το ζευγάρι έχει αρχίσει πλέον και κυκλοφορεί ανοιχτά ενώ η σχέση τους αποκαλύφθηκε μετά από το ταξίδι που έκαναν στο Λονδίνο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Πως ξεκίνησε το love story

Ο Φώτης Ιωαννίδης έως το καλοκαίρι ήταν σε σχέση με μια άλλη μελαχρινή κοπέλα την οποία δεν είχε επίσης… προβάλει στα social media. Όταν χώρισε έμεινε για ένα διάστημα μόνος του μέχρι να έρθει στη ζωή του η Ελένη Βουλγαράκη.

Οι φήμες λένε ότι το προξενιό έκανε ο “Μισθοφόρος” που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο Φώτης δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης με την οποία έχουν πολλά κοινά.

Από την Γλυφάδα στα βόρεια

Ο Φώτης Ιωαννίδης μένει χρόνια στη Γλυφάδα αλλά για χάρη της καλής του έχει ανέβει στα βόρεια. Δεν μένει πλέον δίπλα στη θάλασσα αλλά σε μια ιδιαίτερα πευκόφυτη περιοχή στα βόρεια της Αθήνας για να είναι μαζί με την αγαπημένη του Έλενα. Ο στράικερ του ΠΑΟ κάνει πολύ ήσυχη ζωή και με την αγαπημένη του περνούν πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτή είναι η αγαπημένη τους… συνήθεια. Βέβαια τους έχουν δει και στο κέντρο για φαγητό σε εστιατόριο με αμερικάνικη κουζίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments