Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απώθησαν διαδηλωτές έξω από το Ολύμπιον λόγω της ταινίας “Αδέσποτα κορμιά”

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απώθησαν διαδηλωτές έξω από το Ολύμπιον λόγω της ταινίας “Αδέσποτα κορμιά”

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot thestival.gr, Σκηνικό έντασης επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, με φόντο την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα κορμιά» στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον, λόγω της βλάσφημης αφίσας του ντοκιμαντέρ. Υπενθυμίζεται ότι η προβολή του ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα. Μπροστά στο Κινηματοθέατρο το απόγευμα συγκεντρώθηκαν μεγάλος αριθμός φοιτητών και άλλων πολιτών που διαδήλωναν υπέρ του ντοκιμαντέρ. 

Η προβολή ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα

Σκηνικό έντασης επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, με φόντο την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα κορμιά» στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον, λόγω της βλάσφημης αφίσας του ντοκιμαντέρ. Υπενθυμίζεται ότι η προβολή του ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 το απόγευμα. Μπροστά στο Κινηματοθέατρο το απόγευμα συγκεντρώθηκαν μεγάλος αριθμός φοιτητών και άλλων πολιτών που διαδήλωναν υπέρ του ντοκιμαντέρ. 

Σύμφωνα με το thestival.gr αστυνομικός ενημέρωσε τους διαδηλωτές πως υπάρχει σε ισχύ απαγόρευση συγκεντρώσεων σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το Ολύμπιον. Ωστόσο τα άτομα αποφάσισαν να μην αποχωρήσουν. Έτσι λοιπόν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή στις δυνάμεις των ΜΑΤ να τους απωθήσουν. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η απώθηση των ατόμων από τις αστυνομικές δυνάμεις, ομάδα πέντε ατόμων που διαδήλωνε κατά του ντοκιμαντέρ έκανε την εμφάνισή της έξω από το Ολύμπιον, με τους αστυνομικούς να τους ζητούν να αποχωρήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments